Verksamhetsutveckling

Verksamhetsutveckling handlar om att bli bättre på det man gör. Både vad gäller organisationen, systemen och arbetssätten.

Verksamhetsutveckling handlar om att bli bättre på det man gör. Att veta vägen för att nå målen, och se till att alla vet hur de ska göra för att följa den. Det berör både organisationen, systemen och det sätt man arbetar på.

Gå till

Kontaktperson

Åke Holmberg har full koll på Verksamhetsutveckling

Hör gärna av dig till honom för att diskutera dina utmaningar eller bolla dina idéer!

Verksamhetsutveckling tar fram det bästa i organisationen

Verksamhetsutveckling handlar om att få företaget att bli bättre på det man gör. Att sätta tydliga visioner och mål. Att staka ut vägen för att nå målen och se till att alla vet hur de ska följa den och bidra på resan. Genom att utveckla organisationen, systemen och hur vi arbetar ger vi människor förutsättningarna att göra skillnad.

Det är lätt att bli hemmablind i den egna verksamheten. Du följer invanda mönster, gör som du brukar och hoppas att allting fortsätter gå lika bra som det gjort hittills. Så kommer en dag när kundtillströmningen minskar, kostnaderna ökar och lönsamheten sjunker. Det där som fungerade så bra gör plötsligt inte det längre.

Ofta finns anledningen till problemen i den egna organisationen. Det börjar med projekt som inte levererar vad de lovat. Tidsplaner spricker och kvaliteten blir lidande. Det blir allt svårare att behålla toppkompetenserna i företaget och den negativa cirkeln är sluten.

Ofta är det svårt att ta nya grepp på den egna verksamheten. Här kan ett par öppna ögon som kommer in i organisationen utifrån ge nya perspektiv på både problem och möjligheter. En extern konsult kan bidra med helt nya lösningar, för att möta dagens problem och rusta verksamheten för framtidens krav och möjligheter.

Berotec hjälper dig utveckla din verksamhet

Vi på Berotec hjälper dig möta utmaningarna och lösa problemen i din verksamhet. Våra konsulter har lång och gedigen erfarenhet av verksamhetsutveckling från olika branscher och alla delar av företaget. Vi känner igen problem, hittar mönster och vet vad som krävs för att göra något åt dem.

Vi hjälper dig hitta fram till rätt affärsupplägg, skapa en gemensam värdegrund och sätta tydliga mål för verksamheten. Tillsammans utvecklar vi smidigare arbetssätt, effektivare processer och ser till att din organisation får bästa tänkbara systemstöd.

Vår humanistiska grundsyn hjälper dig få med dig medarbetarna i förändringsarbetet, på ett produktivt och kreativt sätt.

Med Berotec får du

  • Kombinerad erfarenhet och förändringsledning
  • Stöd av en etablerad förbättringsprocess
  • Ett förändringsarbete med fokus på delaktighet, inspiration och glädje
  • Samarbeten som skapar förutsättningar för framgång
  • Förutsättningarna för en hållbar förändring
  • Kompetens som stannar kvar, även efter att konsulten lämnat uppdraget.

Vad vi kan

Till höger kan du läsa mer om några av våra expertområden inom Verksamhetsutveckling

Vi har också experter inom:
Affärsutveckling, Coachning, Projektledning och Advisory Board.

Interim Management

Interim management, eller chef att hyra, innebär att organisationen får ett verktyg för att hitta rätt person till rätt plats vid rätt tid och situation.

Läs mer

Data Science

Data Science är ett multidisciplinärt fält som skapar ny kunskap och nya insikter utifrån de stora mängder data, som vi idag har tillgång till. Att använda detta data skapar konkurrenskraft och värde.

Läs mer

Lean Förändringsarbete

Lean transformation är en metod som används i verksamhetsutveckling för att nå ökat engagemang i hela företaget och skapa större delaktighet i förändringsarbetena. Det gör att kunskapen ökar och de kritiska arbetsprocesserna störningar eller felaktigheter synliggörs snabbare. Kommunikationen förbättras med...

Läs mer

Marknadsutveckling

Marknadsutveckling bygger i grunden på en marknadsstrategi som är en process som hjälper dig att fokusera på de resurser som optimerar försäljningen. Marknadsstrategin återspeglas i en strategisk marknadsplan och utmynnar i företagets strategiska och taktiska marknadsaktiviteter på både kort och...

Läs mer

Produktblad

Djupare information hittar du i våra produktblad

Möteseffektivitet

Ladda ner produktblad

Marknadsanalys

Ladda ner produktblad

Interim Management

Ladda ner produktblad

Lean Förändringsarbete

Ladda ner produktblad

Internet of Things - Inspiration

Ladda ner produktblad

Internet of Things - Erbjudande

Ladda ner produktblad

Kontakt

Välkommen till Berotec.
Som klient, konsult eller vän

Nyhetsbrev

Prenumerera för att få koll på det senaste från oss på Berotec.

Våra kontor

Berotec
Experter inom teknik, IT och ledarskap

Göteborg
Odinsgatan 13
411 03 Göteborg
Hitta oss
Karlstad
Kungsgatan 6
652 24 Karlstad
Hitta oss
Linköping
Box 1049
581 10 Linköping
Hitta oss
Stockholm
Karlbergs Strand 4

171 73 Solna
Hitta oss
Uppsala
Slottet, Ingång D
752 37 Uppsala
Hitta oss
Västerås
Trefasgatan 4
721 30 Västerås
Hitta oss
Örebro
Stenbackevägen 6
702 25 Örebro
Hitta oss
Stödfunktion
Karlsbergs strand 4
171 73 Solna
Hitta oss