Berotec® accelerate

Ingenjörer med kortare konsulterfarenhet

I Berotec® accelerate tar vi hand om och utvecklar de talangfulla ingenjörer med ambitioner som ännu inte har så lång erfarenhet av konsultyrket. Att vara konsult är en separat profession, oavsett om man är nyutexaminerad från universitet eller har flera års yrkeserfarenhet från industrin. Genom Berotec® accelerate skapas förutsättningarna att etablera sig som konsult på marknaden och forma en långsiktigt hållbar karriär.

Gå till

Varför Berotec® accelerate?

Ingenjörer med kortare konsulterfarenhet

Berotecs kunder har länge efterfrågat teknikkonsulter med kortare erfarenhet än vad som tidigare ingått i tjänsteutbudet. Genom Berotec® accelerate har vi säkerställt denna leveranskapacitet. Målet med satsningen är att accelerera nya konsulters kompetensutveckling inom teknikkunnandet parallellt med att konsulterna utvecklar sitt konsultmannaskap – förmågor som är avgörande byggstenar i framtidens kvalificerade konsulttjänster. Konsulterna i Berotec® accelerate jobbar ofta nära de mer seniora egenföretagande kollegorna i Berotec® classic, något som ger kunderna stort extra värde.

Berotec® accelerate samarbeten

Inom Berotec® accelerate

Under Berotec® accelerate samarbetar vi nära med flera fristående företag. Det är dessa som hjälper nya konsulter att bygga en hållbar karriär. Det är även dessa som garanterar att varje konsult agerar utifrån Berotecs värderingar och med samma servicegrad.

På ACTON ges förutsättningar för ingenjörer med kortare konsulterfarenhet att bygga en hållbar karriär genom hela yrkeslivet. Detta med fokus på ingenjörskunskap, ledarskap och affärsmässighet. ACTON hjälper idag kunder inom Stockholms- och Uppsalaområdet.”

www.actonab.se

 

På NXT Station skapas möjligheter för mindre erfarna ingenjörer att starta eller fortsätta sin redan påbörjade konsultresa. De drivs att göra skillnad hos, och utvecklas tillsammans med, våra kunder primärt inom områdena system-, mjukvaru- och produktutveckling. Nxt Station fokuserar marknaden i Östergötland.

www.nxtstation.se

 

Kontakt

Vill du veta mer om Berotec® accelerate?

Helena Torhage
helena.torhage@berotec.se
070-5817488

Vad roligt att du vill höra mer om Berotec® accelerate. Vänd dig gärna direkt till Helena genom kontaktuppgifterna här eller connecta på LinkedIn.

Kontakt

Välkommen att kontakta Berotec
Som blivande konsult, entreprenör eller kund

Nyfiken på en framtid hos oss? Kolla in vår karriärsida!

VÅR KARRIÄRSIDA

0771-44 11 11 info@berotec.se

Våra kontor

Göteborg
Grönsakstorget
411 17 Göteborg
Hitta oss
Linköping
Gjuterigatan 5
582 73 Linköping
Hitta oss
Stockholm
Karlbergs Strand 4

171 73 Solna
Hitta oss
Uppsala
Kungsängsgatan 14
753 22 Uppsala
Hitta oss
Västerås
Port Anders gata 9
722 12 Västerås
Hitta oss
Affärsstödet
Karlsbergs strand 4
171 73 Solna
Hitta oss
ACTON – part of Berotec
Kungsängsgatan 14
753 22 Uppsala
Hitta oss
Nxt station - part of Berotec
Teknikringen 9
583 30 Linköping
Hitta oss