Aktuellt

Karim Saaidi, ny Affärsledare på Berotec i Stockholm

Nu under september har Karim Saaidi kommit in som Affärsledare i Stockholm. Han är sedan 2014 Berotec-konsult och kommer senast från ett produktutvecklingsuppdrag på Envirotainer.

Karim har mer än 10 års erfarenhet inom produktutveckling och projektledning från olika branscher. Han har ett stort intresse av företagande och entreprenörskap och har bland annat fått tillfälle att vara med i 2st start-ups och drivit en agentur där han sålde regler och on-off ventiler.

“Att driva eget för mig är egentligen inget jobb utan mer en livsstil. När jag fick höra om Berotecs affärsidé, att alla driver eget tillsammans och delar värderingar, var jag säker på att det var lösningen för mig” berättar Karim.

Karim kommer till en början vara en del av Anders Gribbes team men kommer med tiden bygga upp en helt egen del av Berotec. “Jag ska göra mitt allra bästa för att hitta uppdrag och konsulter inom hård- och mjukvaruutveckling men jag ser också fram emot att utveckla fler affärer inom kemi/läkemedel och energisektorn, där jag vet att vi på Berotec kan göra skillnad.” säger Karim om nya rollen.

Hör gärna av dig till Karim, antingen bara för att säga hej och välkommen eller kanske för ett djupare samtal om framtiden eller dina utmaningar inom hård- och mjukvaruutveckling.

Karim Saaidi
E-post: karim.saaidi@berotec.se
Tel: 070-752 44 41

Maria-Therese Lindefors, ny Affärsledare i Stockholm

Vi är otroligt glada över att Maria-Therese Lindefors stärker upp Affärsledarteamet på Stockholmskontoret. Hon har tidigare varit konsultchef…Läs mer

Att bemöta och gynnas av den höga personalomsättningen i konsultbranschen

Kompetensbristen bidrar till en hård fight om de duktiga konsulterna och personalomsättningen har länge varit hög i branschen…Läs mer