Aktuellt

Vi flyttar in på GoCo ”Health Innovation City” i Göteborg

Berotec i Göteborg växer inom Life Science-segmentet och Affärsledare Joanna Widestrand leder det arbetet. För henne och kollegorna har det varit självklart att bli en del av GoCo och numera hittar du Berotec på GoCo House.

GoCo är Göteborgs ”Health Innovation City” med visionen att skapa en helt ny plats som lockar forskare, entreprenörer och talanger från hela världen. Där kommer hälsorelaterad innovation accelerera och det byggs både bostäder, sjukhus och självklart stora ytor för samverkande och arbete. GoCo är redan en otroligt viktig del av det svenska Life Science-ekosystemet och deras vision är storslagen.

”Jag har arbetat inom Medtech i Göteborg i närmare 20 år och den här satsningen som görs på GoCo liknar inget annat. Alla i branschen söker sig hit på ett eller annat sätt, antingen etablerar man sin arbetsplats här eller så kommer man hit för den naturliga mötesplats som skapas. Att vi också flyttar in känns helt rätt och det är fantastiskt roligt att både se hur området växer fram och att träffa gamla och nya kunder, kollegor och samarbetspartners,” berättar Joanna Widestrand.

Vill du prata Life Science med Joanna?
Hon finns på förnamn.efternamn@berotec.se

Konsultpodden Live, afterwork och panelsamtal i Västerås, 18e april

Välkommen till Konsultpodden är konsultbranschen största podd och den 18e april kommer poddgänget till B26 i Västerås för…Läs mer

Vi flyttar in på GoCo ”Health Innovation City” i Göteborg

Berotec i Göteborg växer inom Life Science-segmentet och Affärsledare Joanna Widestrand leder det arbetet. För henne och kollegorna…Läs mer