Aktuellt

IoT-seminarium och vinprovning i Göteborg, 30 maj

Den 30e maj ses vi för att lära oss mer om Internet of Things men också för att ha kul och provsmaka viner. Du kan vara med under hela eftermiddagen/kvällen eller bara en av delarna. Varmt välkommen!

Vill du förstå hur du med hjälp av Internet of Things (IoT) kan skapa nya värden för dina kunder? Har du frågor kring hur uppkopplade prylar kan gynna dig och din verksamhet? Har du tänkt på hur den uppkopplade tekniken kan hjälpa dig skapa tjänster runt dina produkter?

Vi på Berotec vill dela med oss av vad vi lärt oss och ge våra kunder och kollegor tillfälle att dela med sig av vad de kan och vill berätta om. Allt för att vi tillsammans ska prata mindre och göra mer. För att skapa större förståelse för vad Internet of Things kan innebära och hur du bäst nyttjar den senaste tekniken i din verksamhet, bjuder vi in till detta seminarium, som vår egen IoT-evangelist Carl Fredrik Kastengren håller i.

RÖSTER FRÅN TIDIGARE DELTAGARE
”EN GRYM IDÉ JAG UTVECKLAR BLEV PRECIS ÄNNU GRYMMARE”

”MASSOR AV INSPIRATION OCH IDÉER”

”KÄNNS SOM ATT DET INTE FINNS NÅGRA BEGRÄNSNINGAR”


Vinprovning

Efter seminariet kör vi igång del två av eftermiddagen/kvällen. Vi provar då både Rosévin och Mousserande under ledning av Krister Larsson, vinexpert. Innan provningen serverar vi en enklare måltid.


NÄR, VAR, HUR
Datum: 30 maj
Tid: Seminarium kl. 14:00-16:30 inkl. fikapaus. Vinprovning kl. 17:00- ca 20:00.
Var: Berotec – Bror Nilssons gata 16, Lindholmen Science Park i Göteborg.
Övrigt: Du kan anmäla dig till bägge aktiviteterna eller bara en av dem. För vinprovningen gäller först till kvarn.
Anmälan: Du anmäler dig här och får gärna ta med vän eller kollega.


Konsultpodden Live, afterwork och panelsamtal i Västerås, 18e april

Välkommen till Konsultpodden är konsultbranschen största podd och den 18e april kommer poddgänget till B26 i Västerås för…Läs mer

Vi flyttar in på GoCo ”Health Innovation City” i Göteborg

Berotec i Göteborg växer inom Life Science-segmentet och Affärsledare Joanna Widestrand leder det arbetet. För henne och kollegorna…Läs mer