Vad drömmer du om?

Vilken är din entreprenörsdröm?

Inom Berotec har du möjlighet att förverkliga din entreprenörsdröm, oavsett om det handlar om att starta ett enmansföretag eller att bygga ett större bolag. I över tjugo år har vi hjälpt ca 4000 entreprenörer att bygga en hållbar egenföretagarkarriär i nära samarbete med oss och i olika roller. Nu har vi även tillgängliggjort vårt varumärke, vårt knowhow och vårt nätverk för att fler ska komma igång med bygget av ett större företag, från grunden.

Gå till

Starta eget

Berotec® classic

På Berotec® classic samlas erfarna, egenföretagande ingenjörer

Verksamheten i Berotec® classic är det som byggt Berotec. Att vi redan från starten år 2000 varit enbart egenföretagare som jobbat tillsammans har varit en stor nyckel till vår framgång. Det skapar ett driv, ett engagemang och en stolthet som våra kunder verkligen uppskattar.

Är din dröm att bygga en hållbar konsultkarriär där du själv sitter i förarsätet?

Spana in Berotec® classic här

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Bygg ett team

Affärsledare

Uppdraget affärsledare på Berotec® classic innefattar många kompetenser. Det passar dig som har en entreprenörssjäl och som brinner för försäljning och teambygge. Om du dessutom har ett genuint intresse för teknik och älskar att hjälpa till – då har du ett fantastiskt kul och utvecklande jobb framför dig hos oss.

Ofta kommer våra affärsledare från en bakgrund som teknisk chef, konsultchef, Beroteckonsult eller säljare. Gemensamt är att de alla månar om både kunden och konsultens bästa och att de vill utveckla både sitt egna företag och det gemensamma Berotec® classic.

Drömmer du om att coacha andra, jobba med försäljning och relationsbygge och samtidigt bygga upp ditt egna bolag?

Spana in Affärsledarrollen här

JAG VILL BLI KONTAKTAD

Bygg bolag från grunden

Starta ett nytt konsultbolag

Vill du bygga bolag, ta kontakt med vår styrelseordförande Håkan Mildh Svensson på hakan.mildhsvensson@berotec.se

Bygg bolag med oss

Vi söker nu team av entreprenörer som tillsammans med Berotec vill bygga ett framgångsrikt och hållbart tjänstebolag. Genom vårt greenhouse-erbjudande har vi tillgängliggjort vårt varumärke, vårt knowhow och vårt nätverk för att att fler ska våga ta steget att bygga ett företag från grunden. Snabbare och tryggare kan vi konstatera att det är efter att ha sjösatt de första verksamheterna under 2022.

Drömmer du om att påverka många, att ta ditt entreprenörsskap till nya nivåer och samtidigt ha ett stabilt nätverk runt dig?

Mer om vårt greenhouseerbjudande hittar du här

Träffa Håkan

Mer om Berotec

Här får du bättre koll på Berotec

Berotec är en plattform för entreprenöriellt förategande. Inom Berotecs sfär samlas ingenjörssverige för att verka, lära och utvecklas nära varandra, oavsett om man är kund eller konsult. Entreprenörskapet är kärnan i verksamheten – vi bygger företag tillsammans och är ett drivhus för idéer och utveckling. Tjänsteutbudet sträcker sig över hela ingenjörsspektrat, från konstruktion och programmering till ledarskap och investeringsprojektledning.

Bland Berotecs kunder finns bland andra Electrolux, Cytiva, SAAB, Northvolt, Atlas Copco, Olink och Mycronic.

”Berotec har länge varit en samlingsplats för seniora, drivna ingenjörer som startat eget. När teknikkonsultbolag sliter med en personalomsättning runt 30% stannar våra konsulter och fortsätter utveckla sina kunder, kollegor och inte minst sig själva. I vårt strategiarbete tog vi fasta på detta och kom fram till att det vore helt i Berotecs anda att erbjuda även andra entreprenörer med andra koncept ett ’fast track’ till framgång”, säger Jonas Ivarsson, styrelseledamot i Berotec.

Kontakt

Välkommen att kontakta Berotec
Som blivande konsult, entreprenör eller kund

Nyfiken på en framtid hos oss? Kolla in vår karriärsida!

VÅR KARRIÄRSIDA

0771-44 11 11 info@berotec.se

Våra kontor

Göteborg
Entreprenörsstråket 10 (GoCo)
431 53 Mölndal
Hitta oss
Linköping
Gjuterigatan 5
582 73 Linköping
Hitta oss
Stockholm
Karlbergs Strand 4

171 73 Solna
Hitta oss
Uppsala
Kungsängsgatan 14
753 22 Uppsala
Hitta oss
Västerås
Port Anders gata 9
722 12 Västerås
Hitta oss
Affärsstödet
Karlsbergs strand 4
171 73 Solna
Hitta oss
ACTON – part of Berotec
Kungsängsgatan 14
753 22 Uppsala
Hitta oss
Nxt station - part of Berotec
Teknikringen 9
583 30 Linköping
Hitta oss
Smiðr – part of Berotec
Floragatan 4
114 31 Stockholm
Hitta oss