Aktuellt

Öppet hus för dig som tidigare varit på Ericsson

Har du jobbat på Ericsson? Har du just tagit ”paketet”? Är du även en person med stort driv, som vill ta chansen att köra eget? Tillsammans? Kom och träffa oss på Berotec. Vi kan ha ett uppdrag för just dig!

På Berotec arbetar vi för att utveckla människor, produkter och organisationer till deras fulla potential. Det gör vi genom att samla människor runt oss i organisationen som vill vara en del av denna vision och samtidigt själva fortsätta sin egen utveckling. Vi är alltid kundnära och målet är alltid största möjliga premiumleverans.

Vi tror att du som kommer från en Ericssonmiljö har kunskaper och kompetenser vi värdesätter högt och vi vill gärna träffa dig för att se om vi kan dra stor nytta av varandra nu när ditt arbetsliv kommer att se annorlunda ut.

Under kvällen kommer vi berätta om fördelarna och vad som är viktigt att tänka på som egenföretagare och hur du får trygghet och frihet att gå ihop.

När: 16 januari 2017, klockan 18.00 – ca 20.00.
Var: Berotec Stockholm, Karlbergs Strand 4, Pampas Marina.
Anmäl dig här!

Konsultpodden Live, afterwork och panelsamtal i Västerås, 18e april

Välkommen till Konsultpodden är konsultbranschen största podd och den 18e april kommer poddgänget till B26 i Västerås för…Läs mer

Vi flyttar in på GoCo ”Health Innovation City” i Göteborg

Berotec i Göteborg växer inom Life Science-segmentet och Affärsledare Joanna Widestrand leder det arbetet. För henne och kollegorna…Läs mer