Aktuellt

Jag är så trött på konsultsäljare – välkommen på frukostevent i Uppsala, 11 oktober

Man kan vara trött på dem men – face it! Konsultsäljare och bolagen de jobbar på är nödvändiga för att ro projektet i hamn eller få in rätt kompetens snabbt. Kanske kan du styra upp så de bidrar till din framgång istället för att de tröttar ut dig?

Välkommen till Elite Hotel Academia i Uppsala den 11 oktober klockan 07:30

Du kommer under morgonen få koll på hur man kan nyttja konsultsäljarna och konsultbolagen för din egen verksamhets vinning och inte tvärtom.

Konsultbolagen har mött utmaningar de senaste åren. Bland annat har det varit svårt att behålla medarbetare. Det har de mött genom att begränsa rörligheten genom klausuler och viten mot både sina anställda och kunder, dvs konsultköparna. Har de inte glömt sitt syfte då; att göra smarta människor och kunder framgångsrika?

Hur ska du som konsultköpare förhålla dig till det? Vad finns det för möjligheter att påverka och vilka krav kan du ställa på konsultbolagen så att din verksamhet blir framgångsrik?

För att öppna upp för diskussion om vad som är förhandlingsbart och vilka krav man faktiskt kan ställa på leverantörerna bjuder Berotec in till ett frukostseminarium. Tillsammans med två gäster kommer vi lyfta flera perspektiv och dela med oss av våra erfarenheter. Morgonen passar dig som är beställare eller upphandlare av konsult-och rekryteringstjänster.

Mer information och anmälan!

Berotec AB:s årsredovisning 2022-2023

Årsredovisningen för räkenskapsåret 2022/2023 finns här (pdf)Läs mer

Ulrik Hintze blir vd i NXT Station

Pressmeddelande 3 oktober 2023 NXT Station är det andra teknikkonsultföretaget som etableras under konceptet Berotec® accelerate. Ulrik Hintze…Läs mer