18e april på B26 i Västerås

Välkommen till
Konsultpodden Live, afterwork och panelsamtal om entreprenörsskap och regionens framtid

Konsultpodden är konsultbranschen största podd och den 18e april kommer poddgänget till B26 i Västerås för att göra en livepodd med Niclas Sigholm. Under eftermiddagen ska spaningar på omvärlden, entreprenörsskap och framtiden för regionen diskuteras. Efter inspelningen blir det afterwork med dj och panelsamtal där diskussionen fortsätter med Eva Lilja, Näringslivsdirektör Västerås Stad och Daniel Boqvist från Automation Region. Vi bjuder på dricka och tilltugg i B26s härliga lokaler.

Gå till

Om Niclas Sigholm

Grundare Sigholm och energiguru

Niclas Sigholm är entreprenören som drivs av att fixa problem. Målet, när han startade Sigholm, var att skapa en arbetsplats som han själv ville jobba på fram till pension. Niclas själv har inga särskilda mål för varken lönsamhet eller tillväxt. Istället är det ambitionen att skapa en så attraktiv och utvecklande intern kultur som möjligt som är den huvudsakliga drivkraften och att rikta den mot att lösa kunders problem. Niclas är idag inte VD över någon del av koncernen utan jobbar inom försäljning och strategisk analys. ”Jag är förhoppningsvis en ödmjuk arbetsmyra”, resten har kommit av sig själv, säger Niclas.

Niclas är en uppskattad talare och ofta anlitad för att utreda komplexa frågeställningar. Han är en tankeledare inom energibranschen och har jobbat tillsammans med energibolagsledningar med operativa och strategiska frågor i över 13 år och driver podden EnergiStrategiPodden.

Om Sigholm
Sigholm består av olika specialister inom energi. Man erbjuder marknads-, energi och strategi-analys, förändringsledning, mjukvara, utredningstjänster och projektledning till i huvudsak energibolag. Företaget har kontor i Västerås, Göteborg, Stockholm och Luleå. Antalet anställda är 68 i huvudsak civilingenjörer av olika slag.

Om Konsultpodden

Konsultpodden
by Berotec & Cinode

Konsultpodden är den absolut största podden för alla i konsultbranschen och har funnits i ca fem år. I podden möter lyssnaren alltid Mattias Loxi, medgrundare av Cinode, Håkan Mildh Svensson, grundare av Berotec och Helena Torhage, kommunikationsansvarig Berotec. I vissa avsnitt är även Gregor Waldner, Cinode, med som poddvärd. Tillsammans med gäster diskuterar de pågående trender både i och utanför branschen, utmaningar, möjligheter, entreprenörsskap, förvärv, försäljning och mycket mer. Syftet är alltid att inspirera, dela kunskap och att höja statusen på konsultyrket samt att få fler att välja att bli konsulter.

Vilka avsnitt gillar du bäst? Lyssna här (på Spotify) eller i din poddapp!

Agenda & praktisk info

Så här ser eftermiddagen ut

15:20 – Välkommen

15:40 – Konsultpodden live med Niclas Sigholm

16:30 – Start afterwork

17:00 – Panelsamtal om framtiden för regionen, samarbeten och entreprenörsskap, ledd av Helena Torhage.

17:30 – Nätverkande och afterwork med något gott både i glas och att äta

17:45 – För dig som går i entreprenörstankar eller är nyfiken på Berotec så bjuder vi in till ett samtal med oss på Berotec i konferensrummet. Samtalet leds av Berotecs grundare Håkan Mildh Svensson.

Du är välkommen när det passar dig bäst under eftermiddagen!

Var: B26 Coworking, Port-anders gata 9 i Västerås. Se karta här!

Anmälan

Vill du vara med den 18e april? Kul! Anmäl dig här!

ANMÄLAN


Kontakt

Välkommen att kontakta Berotec
Som blivande konsult, entreprenör eller kund

Nyfiken på en framtid hos oss? Kolla in vår karriärsida!

VÅR KARRIÄRSIDA

0771-44 11 11 info@berotec.se

Våra kontor

Göteborg
Grönsakstorget
411 17 Göteborg
Hitta oss
Linköping
Gjuterigatan 5
582 73 Linköping
Hitta oss
Stockholm
Karlbergs Strand 4

171 73 Solna
Hitta oss
Uppsala
Kungsängsgatan 14
753 22 Uppsala
Hitta oss
Västerås
Port Anders gata 9
722 12 Västerås
Hitta oss
Affärsstödet
Karlsbergs strand 4
171 73 Solna
Hitta oss
ACTON – part of Berotec
Kungsängsgatan 14
753 22 Uppsala
Hitta oss
Nxt station - part of Berotec
Teknikringen 9
583 30 Linköping
Hitta oss