Om Berotec® classic

Hos oss samlas erfarna, egenföretagande ingenjörer

Vi vet att människor i rätt miljö gör skillnad! Vi skapar effektivare utveckling av produkter, system och av organisationer för att stärka kundernas konkurrenskraft och hållbarhet! Att vi redan från starten år 2000 varit enbart egenföretagare som jobbat tillsammans har varit en stor nyckel till vår framgång. Det skapar ett driv, ett engagemang och en stolthet som våra kunder verkligen uppskattar.

Gå till

Om Berotec® classic

Erfarna ingenjörer med en hovmästarblick

Varför Berotec® classic

Konsultbranschen är rörlig och många konsulter byter arbetsgivare ofta men hos oss är omsättningen på konsulter låg. Har man en gång blivit Berotecare är man benägen att stanna. Anledningen är vår unika modell där vi tillsammans bygger både en hållbar karriär och vårt gemensamma Berotec® classic. Det skapar en långsiktighet i allt vi gör och vårt kompetenshus av erfarna ingenjörer växer ständigt.

Vi är hovmästare

På Berotec® classic ser vi konsulting som ett serviceyrke – vi går t.o.m. så långt som att kalla vår vilja att bidra, se helheten och vår attityd för att ha en hovmästarblick. Som tekniska experter levererar vi tekniska tjänster i världsklass, men att vi får så fantastiska omdömen(recensioner) från våra kunder beror nog precis lika mycket på vår ”servicekänsla” dvs. hur vi engagerar oss i våra kunders utmaningar även utanför vårt uppdrag, hur vi uppfattas som kollegor, hur vi vågar bry oss om andra, hur vi frågar hur vi kan hjälpa till och mycket mer.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder erfarna, kunniga, egenföretagande konsulter som rör sig i ingenjörssfären. Vi är bra på att hantera människor, förstå teknik och alla krav och förväntningar. Det ger oss krävande kunder som tar hjälp av oss för att utveckla sina framtida affärer.

Vi har en gemensam värdegrund med ett starkt kundfokus. Hos oss ska du som kund skina! Vi arbetar transparent och samverkar mellan alla våra orter för att på bästa vis erbjuda hela vårt konsultgäng till dig. I vårt kompetenshus har vi förutsättningarna och nätverken för att skapa de fantastiska resultaten – när du jublar har vi lyckats!

Hör gärna av dig till oss

Fyra F

Fyra F = Frihet.
Gör vår livsstil till en affärsidé

När vi startade Berotec hade vi en tydlig bild av vad vi ville åstadkomma. Vi skulle skapa nya möjligheter för riktigt duktiga och erfarna konsulter, samtidigt som vi skulle erbjuda kunderna inom branschen ett nytt och bättre alternativ. Vi gick till oss själva och sökte våra motiv för att driva eget. Ganska snart såg vi att drivlinan bestod av fyra ord: Familjen, Fritiden, Företaget och Framtiden. Summerar vi dessa 4 F, så får vi ett femte, nämligen Frihet. Vårt sätt att vara innebär en stor frihet.

Familjen

Att erkänna att Familjen kommer först ställer krav på företagandet. Det måste finnas en vettig ekonomi så att familjens trygghet tillgodoses. Det måste finnas rimliga arbetsvillkor så att familjens sociala hälsa omhändertas. Det måste finns en viss flexibilitet, så att oförutsedda händelser i familjen kan hanteras.

Fritiden

Att slå fast att Fritiden är näst viktigast ställer också krav på företagandet. Man måste kunna planera sin tid. Man måste veta att företaget rullar vidare även om man är på semester. För att få fritid måste man prioritera, planera och arbeta effektivt.

Företaget

Företaget handlar både om varje Berotecares egna företag men också om vårt gemensamma Berotec® classic som vi utvecklar tillsammans. Att konstatera att Företaget kommer på tredje plats gör inte företagaren ointresserad. Tvärtom. Med vetskapen om att de viktigaste sakerna i livet är omhändertagna ökar motivationen för arbetet. Det blir roligare att jobba. Det blir viktigare och lättare att vara fokuserad. Och, man känner äkta arbetsglädje.

Framtiden

Framtiden är givetvis en drivkraft för oss egenföretagare. Vi vill veta att vi bygger en ekonomi som gör oss trygga även den dag vi väljer att gå i pension, eller trappa ned.

Med våra Fyra F: Familjen, Fritiden, Företaget och Framtiden har vi inte bara skapat en affärsidé utan också en livsstil. Våra konsulter, affärsledare och administration är alla egna företagare och det gör att vi med full trovärdighet kan kalla oss riktiga konsulter. Vi är alla seniora, har eget ansvar, stark motivation och hög kompetens. Att vi alla som vill är delägare i Berotec visar också på långsiktighet och djupt engagemang för våra kunder.

Vi vet att folk tycker att det är kul att träffa Berotec® classic. Att jobba med Berotec® classic. Och att det är kul att jobba för Berotec® classic. Tillsammans är vi hur framgångsrika som helst!

Tjänster

Nu vet du en hel del om oss, dags att reda på mer om vad vi kan?

Våra konsulter

Vi är stolta över alla våra konsulter

Affärsledarrollen

Passar rollen som affärsledare dig?

Har du en bakgrund som teknisk chef, konsultchef, säljare eller kanske Berotec-konsult? Uppfyller du dessutom kraven för att vara konsult? Då är chansen stor att du lyckas i rollen som affärsledare.

Uppdraget affärsledare på Berotec® classic innefattar många kompetenser. Det passar dig som har en entreprenörssjäl och som brinner för försäljning och teambygge. Om du dessutom har ett genuint intresse för teknik och älskar att hjälpa till – då har du ett fantastiskt kul och utvecklande jobb framför dig hos oss.   

Läs mer om rollen affärsledare här!

Bli en av oss

Connecta gärna med oss så lär vi känna varandra

Konsulter på Berotec® classic

På Berotec® classic samlas kompetens och lång erfarenhet från ingenjörssfären. Tillsammans utvecklar vi morgondagens affärer, både våra egna och kundernas.

Se våra konsulter här

Tjänster på Berotec® classic

Berotec® classics konsulter jobbar inom 4 huvudområden:
produktutveckling, systemutveckling, produktionseffektivisering & verksamhetsutveckling.

Mer om våra tjänster

Kontakt

Välkommen att kontakta Berotec
Som blivande konsult, entreprenör eller kund

Nyfiken på en framtid hos oss? Kolla in vår karriärsida!

VÅR KARRIÄRSIDA

0771-44 11 11 info@berotec.se

Våra kontor

Göteborg
Entreprenörsstråket 10 (GoCo)
431 53 Mölndal
Hitta oss
Linköping
Gjuterigatan 5
582 73 Linköping
Hitta oss
Stockholm
Karlbergs Strand 4

171 73 Solna
Hitta oss
Uppsala
Kungsängsgatan 14
753 22 Uppsala
Hitta oss
Västerås
Port Anders gata 9
722 12 Västerås
Hitta oss
Affärsstödet
Karlsbergs strand 4
171 73 Solna
Hitta oss
ACTON – part of Berotec
Kungsängsgatan 14
753 22 Uppsala
Hitta oss
Nxt station - part of Berotec
Teknikringen 9
583 30 Linköping
Hitta oss
Smiðr – part of Berotec
Floragatan 4
114 31 Stockholm
Hitta oss