Affärsledare

Att vara affärsledare på Berotec® classic

”Det här är det bästa jobbet jag någonsin haft! Jag har en enorm frihet att planera dagarna precis som jag vill. Allting handlar om långsiktiga relationer, så det gäller att utöka och vårda sitt nätverk”

Johnny Tydal, Affärsledare på Berotec® classic i Stockholm

CONNECT

Gå till

Varför bli Affärsledare?

Sex anledningar till att jobba som Affärsledare på Berotec!

  • Du får utlopp för din entreprenörsådra och din lösningsförmåga
  • Du har användning av din tekniska bakgrund, varje dag
  • Du får göra bra affärer, på dina villkor
  • Du bygger starka kompetenta team – långsiktigt
  • Du kan inspirera andra att följa sina entreprenörsdrömmar
  • Du skapar en hållbar karriär för dig själv och för ditt team

 

Affärsledarrollen

Vad innebär Affärsledarrollen?

Att vara Affärsledare

Affärsledarna bygger sitt eget team av konsulter utifrån sin idé, den egna tekniska bakgrunden och vad marknaden efterfrågar, idag och imorgon. Vi brukar säga att vi hjälper kunden att skapa sina framtida intäkter. Liksom övriga roller på Berotec är även rollen Affärsledare egenföretagare och konsult. Vår erfarenhet är att det arbetssättet, i kombination med att vi jobbar nära varandra, tar fram det bästa drivet hos varje individ.

Som Affärsledare har du det yttersta ansvaret för konsulterna i ditt team. Självklart hjälps kollegorna åt men du är den som finns där för att coacha dina konsulter och hjälpa dem  utvecklas i passande riktning. Alltid med konsultens mående och egna önskningar i fokus. Du agerar även rådgivare till dina kunder och hjälper dem att bli långsiktigt framgångsrika.

Ofta kommer våra Affärsledare från en bakgrund som teknisk chef, konsultchef, Beroteckonsult eller säljare från konsultbranschen. Gemensamt är att de alla månar om både kunden och konsultens bästa och att de vill utveckla både sitt egna företag och det gemensamma Berotec. Det är tillsammans vi blir starka och gör störst skillnad. Det är även så vi har roligast.

Connect

Connecta med oss så vi kan lära känna varandra

Urban

Urban har tidigare varit teknikchef

Urban Wellholm har en bakgrund som utvecklare, gruppchef och utvecklingschef inom produktutveckling. Han har även köpt in många konsulter och kom till Berotec med en tydlig vision om hur konsultbolagen bör agera. Urban kan lätt sätta sig in i kundens utmaningar och är därför en mycket uppskattad rådgivare och ett bollplank till sina kunder. Här kan du höra om hur han tacklat uppdraget och blivit en etablerad affärsledare.

Therese

Therese var tidigare konsultchef i ett klassiskt konsultbolag

Therese Nordstrand hade varit i konsultbranschen länge innan hon kom in på Berotec. Hon har använt den erfarenheten för att axla rollen som affärsledare och utvecklar nu Berotecs life science erbjudande samtidigt som hon gör konsultuppdrag. Skillnaden mellan Berotec och andra konsultbolag blir tydlig när man, som hon, kommer in från samma bransch. Tryck play för att se Therese berätta om uppstarten och jobbet som affärsledare.

Niklas

Niklas har en bakgrund inom försäljning

Niklas Rengfors hade länge jobbat med försäljning, både i rollen som säljare men även försäljningschef, inom andra branscher när han sökte sig till Berotec. Att tycka om försäljning och att hjälpa kunden är en nyckel till att lyckas som affärsledare. Här kan du se Niklas berätta om hur han tacklat uppdraget, startat företaget och blivit en etablerad affärsledare.

Johnny

Johnny blev affärsledare efter att han varit Beroteckonsult

Johnny Tydal kom in som konsult tidigt i Berotec, då var han mekanikkonstruktör. Hans bana som egenföretagare fortsatte sedan utanför Berotec tills han en dag var mogen att axla affärsledarrollen. Då hade han byggt upp ett stort nätverk och en djup förståelse för konsultrollen – något han kan använda varje dag i jobbet med att utveckla sitt team och sina kunder. Se honom berätta mer här!

Berotec® classics konsulter

På Berotec® classic samlas kompetens och lång erfarenhet från ingenjörssfären. Tillsammans utvecklar vi morgondagens affärer, både våra egna och kundernas.

Se våra konsulter här

Tjänster på Berotec® classic

Berotec® classics konsulter jobbar inom 4 huvudområden:
produktutveckling, systemutveckling, produktionseffektivisering & verksamhetsutveckling.

Läs mer om tjänsterna här!

Kontakt

Välkommen att kontakta Berotec
Som blivande konsult, entreprenör eller kund

Vill du bli en del av Berotec?

CONNECT

0771-44 11 11 info@berotec.se

Våra kontor

Göteborg
Grönsakstorget
411 17 Göteborg
Hitta oss
Linköping
Gjuterigatan 5
582 73 Linköping
Hitta oss
Stockholm
Karlbergs Strand 4

171 73 Solna
Hitta oss
Uppsala
Kungsängsgatan 14
753 22 Uppsala
Hitta oss
Mälardalen & Bergslagen
Port Anders gata 9
722 12 Västerås
Hitta oss
Affärsstödet
Karlsbergs strand 4
171 73 Solna
Hitta oss
ACTON – part of Berotec
Kungsängsgatan 14
753 22 Uppsala
Hitta oss
Nxt station - part of Berotec
Teknikringen 9
583 30 Linköping
Hitta oss