Affärsledare

Att vara affärsledare på Berotec® classic

”Det här är det bästa jobbet jag någonsin haft! Jag har en enorm frihet att planera dagarna precis som jag vill. Allting handlar om långsiktiga relationer, så det gäller att utöka och vårda sitt nätverk”

Johnny Tydal, Affärsledare på Berotec® classic i Stockholm

CONNECT

Gå till

Varför Affärsledare?

Det finns många anledningar att bli Affärsledare

Som Affärsledare på Berotec® classic får du:

  • Frihet & makten över din tid
  • Möjligheten att driva eget bolag tillsammans med andra
  • Bygga och leda team
  • Trygghet
  • Gemenskap och härliga kollegor
  • Utlopp för din entreprenörsådra och din lösningsförmåga
  • Användning av din tekniska bakgrund, varje dag
  • Några av Sveriges mest innovativa företag som kunder
  • En sund utveckling av ditt bolag

Hållbar karriär

Skapa en hållbar karriär som Affärsledare

Hos oss på Berotec® classic kör du eget men tillsammans med andra i en värderingsstyrd organisation. Egentligen det bästa av två världar, där frihet och personlig utveckling står i fokus.

Fler och fler kunder uppskattar vår unika position på marknaden och vi behöver därför stärka upp med fler Affärsledare.

Att alla är egenföretagare ger en otrolig frihet och många fördelar. Det är också en starkt bidragande orsak till att våra kollegor stannar kvar, vilket skapar långsiktighet i såväl kundrelationer som i våra satsningar.

Hos oss bygger man en hållbar karriär tillsammans med väldigt kompetenta kollegor. Vi utvecklar och utvecklas ihop, det är ett tryggt och väldigt roligt sätt att driva eget bolag på.

Affärsledarrollen

Vad innebär Affärsledarrollen?

Att vara Affärsledare

Affärsledarna bygger sitt eget team av konsulter utifrån sin idé, den egna tekniska bakgrunden och vad marknaden efterfrågar, idag och imorgon. Vi brukar säga att vi hjälper kunden att skapa sina framtida intäkter. Liksom övriga roller på Berotec är även rollen Affärsledare egenföretagare och konsult. Vår erfarenhet är att det arbetssättet, i kombination med att vi jobbar nära varandra, tar fram det bästa drivet hos varje individ.

Som Affärsledare har du det yttersta ansvaret för konsulterna i ditt team. Självklart hjälps kollegorna åt men du är den som finns där för att coacha dina konsulter och hjälpa dem  utvecklas i passande riktning. Alltid med konsultens mående och egna önskningar i fokus. Du agerar även rådgivare till dina kunder och hjälper dem att bli långsiktigt framgångsrika.

Ofta kommer våra Affärsledare från en bakgrund som teknisk chef, konsultchef, Beroteckonsult eller säljare från konsultbranschen. Gemensamt är att de alla månar om både kunden och konsultens bästa och att de vill bygga något annorlunda och långsiktigt. Tillsammans blir vi starkast och gör störst skillnad. Det är även så vi har roligast.

Intresserad?

Vill du veta mer om vad Affärsledarrollen innebär och om den passar dig?

Jag är intresserad

Vi kommer kontakta dig inom kort. Vill du inte vänta? Hör av dig direkt till Marielle Bergman, hon finns på förnamn.efternamn@berotec.se

Urban

Urban har tidigare varit teknikchef

Urban Wellholm har en bakgrund som utvecklare, gruppchef och utvecklingschef inom produktutveckling. Han har även köpt in många konsulter och kom till Berotec med en tydlig vision om hur konsultbolagen bör agera. Urban kan lätt sätta sig in i kundens utmaningar och är därför en mycket uppskattad rådgivare och ett bollplank till sina kunder. Här kan du höra om hur han tacklat uppdraget och blivit en etablerad affärsledare.

Therese

Therese var tidigare konsultchef i ett klassiskt konsultbolag

Therese Nordstrand hade varit i konsultbranschen länge innan hon kom in på Berotec. Hon har använt den erfarenheten för att axla rollen som affärsledare och utvecklar nu Berotecs life science erbjudande samtidigt som hon gör konsultuppdrag. Skillnaden mellan Berotec och andra konsultbolag blir tydlig när man, som hon, kommer in från samma bransch. Tryck play för att se Therese berätta om uppstarten och jobbet som affärsledare.

Niklas

Niklas har en bakgrund inom försäljning

Niklas Rengfors hade länge jobbat med försäljning, både i rollen som säljare men även försäljningschef, inom andra branscher när han sökte sig till Berotec. Att tycka om försäljning och att hjälpa kunden är en nyckel till att lyckas som affärsledare. Här kan du se Niklas berätta om hur han tacklat uppdraget, startat företaget och blivit en etablerad affärsledare.

Johnny

Johnny blev affärsledare efter att han varit Beroteckonsult

Johnny Tydal kom in som konsult tidigt i Berotec, då var han mekanikkonstruktör. Hans bana som egenföretagare fortsatte sedan utanför Berotec tills han en dag var mogen att axla affärsledarrollen. Då hade han byggt upp ett stort nätverk och en djup förståelse för konsultrollen – något han kan använda varje dag i jobbet med att utveckla sitt team och sina kunder. Se honom berätta mer här!

Berotec® classics konsulter

På Berotec® classic samlas kompetens och lång erfarenhet från ingenjörssfären. Tillsammans utvecklar vi morgondagens affärer, både våra egna och kundernas.

Se våra konsulter här

Tjänster på Berotec® classic

Berotec® classics konsulter jobbar inom 4 huvudområden:
produktutveckling, systemutveckling, produktionseffektivisering & verksamhetsutveckling.

Läs mer om tjänsterna här!

Kontakt

Välkommen att kontakta Berotec
Som blivande konsult, entreprenör eller kund

Nyfiken på en framtid hos oss? Kolla in vår karriärsida!

VÅR KARRIÄRSIDA

0771-44 11 11 info@berotec.se

Våra kontor

Göteborg
Entreprenörsstråket 10 (GoCo)
431 53 Mölndal
Hitta oss
Linköping
Gjuterigatan 5
582 73 Linköping
Hitta oss
Stockholm
Karlbergs Strand 4

171 73 Solna
Hitta oss
Uppsala
Kungsängsgatan 14
753 22 Uppsala
Hitta oss
Västerås
Port Anders gata 9
722 12 Västerås
Hitta oss
Affärsstödet
Karlsbergs strand 4
171 73 Solna
Hitta oss
ACTON – part of Berotec
Kungsängsgatan 14
753 22 Uppsala
Hitta oss
Nxt station - part of Berotec
Teknikringen 9
583 30 Linköping
Hitta oss
Smiðr – part of Berotec
Floragatan 4
114 31 Stockholm
Hitta oss