Berotec® populate

När kunden vill växa med egen personal

När vi lanserade Berotec® populate utvidgades Berotecs ekosystem ytterligare. Från att ha varit ett renodlat teknikkonsultbolag blev Berotec nu en långsiktig kompetenspartner till sina kunder. Kärnan i kompetensen består fortfarande av gedigen och hantverksmässig kunskap och erfarenhet inom teknik- och ingenjörsområdet. Det utökade ekosystemet möjliggör också omplaceringar när kunderna behöver minska sin egen personalstyrka.

Gå till

Varför Berotec® populate

Olika perioder kräver kompetens i olika former

För att möta kundens varierande behov av kompetens kan vi i Berotec® populate erbjuda hjälp med rekrytering av tekniknära kompetens. Ledarna i Berotec® populate jobbar nära de seniora egenföretagande konsultkollegorna i Berotec® classic och konsulterna med kortare erfarenhet i Berotec® accelerate – något som skapar extra stor förståelse för kundens faktiska kompetensbehov

– En företags verksamhet är inte en rät linje. Ibland behövs konsulter för att möta toppar, ibland behöver man dra ner och ibland vill man stärka det egna skelettet genom att rekrytera mer egen personal. Vi vill fortsätta vara en långsiktig kompetenspartner till våra kunder och ser därför ett stort värde i att kunna stödja dem i de utmaningar de sitter i oavsett vilken form kompetensen önskas ha. Jag är övertygad om att ett sådant synsätt stärker våra kundrelationer och gör oss till en än mer relevant partner, berättar Christian Strömqvist, vd på Berotec

Berotec® populate samarbeten

Inom Berotec® populate

Under Berotec® populate samarbetar vi nära våra ”part of Berotec”-företag. Det är dessa som hjälper våra kunder att jobba strategiskt med rekrytering. Även dessa företag agerar utifrån Berotecs värderingar och med samma servicegrad.Smiðr är ett rekryteringsföretag som jobbar långsiktigt med sina kunder. De följer evidensbaserad metodik samt skapar robusta processer och urvalsmetoder. Genom att säkerställa repeterbarhet skapar Smiðr förutsättning för att rekrytera 1 befattning såväl som 100 befattningar med samma träffsäkerhet. De sätter mål för varje roll och följer alltid upp efter tre, sex och tolv månader för att säkerställa att de levererar bättre resultat. Det gör att Smiðr skiljer sig i från traditionella rekryteringsföretag och istället är en kompetenspartner till kunderna.

Kontakt

Vill du veta mer om Berotec® populate?

Helena Torhage
helena.torhage@berotec.se
070-5817488

Vad roligt att du vill höra mer om Berotec® populate. Vänd dig gärna direkt till Helena genom kontaktuppgifterna här eller connecta på LinkedIn.

Kontakt

Välkommen att kontakta Berotec
Som blivande konsult, entreprenör eller kund

Nyfiken på en framtid hos oss? Kolla in vår karriärsida!

VÅR KARRIÄRSIDA

0771-44 11 11 info@berotec.se

Våra kontor

Göteborg
Entreprenörsstråket 10 (GoCo)
431 53 Mölndal
Hitta oss
Linköping
Norra Oskarsgatan 12
582 73 Linköping
Hitta oss
Stockholm
Karlbergs Strand 4

171 73 Solna
Hitta oss
Uppsala
Kungsängsgatan 14
753 22 Uppsala
Hitta oss
Västerås
Port Anders gata 9
722 12 Västerås
Hitta oss
Affärsstödet
Karlsbergs strand 4
171 73 Solna
Hitta oss
ACTON – part of Berotec
Kungsängsgatan 14
753 22 Uppsala
Hitta oss
Nxt station - part of Berotec
Norra Oskarsgatan 12
582 73 Linköping
Hitta oss
Smiðr – part of Berotec
Floragatan 4
114 31 Stockholm
Hitta oss