Aktuellt

Välkommen på Öppet Hus på Berotec (digitalt), den 15e september

Berotec har i över 20 år haft en unik idé om att egenföretagare tillsammans ger utveckling, frihet, glädje, trygghet och gemenskap. Idén har under åren visat sig stämma gång på gång och är nu mer relevant än någonsin. Nu har samhället kommit ikapp och kravet på självbestämmande och frihet ökar.

Vi på Berotec står fast vid det vi alltid varit, en nod för ingenjörer och ingenjörsrelaterad kunskap för att tillsammans utvecklas och lära, oavsett om man är konsult eller kund. En stark nod i en föränderlig värld. Nu har vi möjlighet att bli fler konsulter och bjuder in dig som är erfaren inom ditt tekniska område till ett digitalt Öppet hus. Under öppna huset får du som deltar träffa grundarna, de lokala affärsledarna och även andra Berotecare! Vi berättar om hur vår modell funkar och hur du bäst kan skapa balans i konsultlivet.

På agendan
– Christian Strömqvist, operativ ledare, om hur teknikkonsultbranschen utvecklats och att vi nu står i en ”brytningstid”.
– Håkan Mildh Svensson, grundare, om hur vi ser på giggandet och egenföretagandet samtidigt som vi skapar balans.
– Emma Fornander och Niklas Rengfors, affärsledare, om rollerna och samarbetet på Berotec.
– Lokalt fokus i mindre grupper tillsammans med Affärsledare på respektive ort.

Det är också ett tillfälle att ställa frågor om egenföretagandet!

ÖPPET HUS
När: 15 september, klockan: 17:00-18:30
Anmälan: Du anmäler dig här!

”Jag vet när jag själv trivs bäst och det är när jag har människor runt mig som jag kan lära av och att utvecklas tillsammans med. Jag vill inspireras av andra, ta rygg på vänner och kollegor och sen nyttja detta för att göra det jag gör ännu bättre”, berättar Christian Strömqvist, operativ ledare på Berotec.

VARMT VÄLKOMMEN!
Hälsar
Stefan, Fredrik B, Emma, Åsa, Ann, Fredrik E, Åke, Johnny, Per, Urban W, Kalle, Niklas, Martin, Therese, Anders, Micke, Håkan, Irene, Helena & Christian

Berotec Training erbjuder en 2-dagars kurs i Cyber Security

Under två dagar kommer vi under ledning av Jonas Kallmén att fördjupa oss i Cyber Security med fokus…Läs mer

Välkommen på Öppet Hus på Berotec (digitalt), den 15e september

Berotec har i över 20 år haft en unik idé om att egenföretagare tillsammans ger utveckling, frihet, glädje,…Läs mer