Aktuellt

Urban Wellholm, ny Affärsledare i Stockholm

I veckan började Urban Wellholm som Affärsledare i Stockholm. Urban har 25 års erfarenhet av produktutveckling i olika roller och branscher, med stort fokus kring mjukvara. Han kommer senast från ASSA ABLOY där han var R&D-chef för den globala utvecklingsavdelningen på drygt 200 personer.

”Jag kommer i början tillhöra Team Åke Holmberg med målet att rekrytera fler härliga konsulter och hitta fler kunder till Berotec. Det finns otroliga möjligheter med alla uppkopplade prylar och sensorer, som tillsammans med smarta molnlösningar och grafiska mobila gränssnitt verkligen kan förändra samhället. Jag har en stark strävan efter att världen ska bli bättre med hjälp av rätt teknik och människor bakom. Med det som utgångspunkt ska jag jobba med att hitta både givande och roliga uppdrag åt våra konsulter.” berättar Urban.

”Jag valde under förra året att gå till Berotec för att både njuta av livet som egenföretagare och samtidigt få många nya trevliga vänner som delar Berotecs värderingar. Ser fram emot att träffa alla och lära känna de andra Berotecarna bättre!” svarar Urban på frågan om varför han valt Berotec.

När Urban nu kommer in i Åkes team har de möjlighet att rekrytera fler drivna konsulter med rätt värderingar. Till teamet eftersöks mjukvaruutvecklare, testare, projektledare, app-utvecklare och backendutvecklare.

Hör gärna av dig till Urban
urban.wellholm@berotec.se
070-3919294

Flytta hem produktion, en artikelserie – Del 1: Den nya trenden – att flytta hem tillverkning

Del 1 i vår artikelserie om att flytta hem produktionen Den pågående pandemin visar med smärtsam tydlighet på…Läs mer

CFD-simuleringar ger stort värde för Jämtkraft

Utmaning och problembeskrivning En dammanläggnings avbördningsförmåga, förmågan att säkert släppa vatten förbi anläggningen, är en mycket viktig del…Läs mer