Aktuellt

Berotec satsar på Uppsalamarknaden genom rekrytering av Mikael Lindberg

Pressmeddelande 28 Januari 2021

Mikael Lindberg går in som ny affärsledare på konsultbolaget Berotec. Tillsammans med kollegan Anders Uppfeldt kommer han fokusera på att växa Berotecs verksamhet i Uppsala. Mikael har en lång bakgrund från mjukvarurelaterade roller, såsom systemarkitekt, teknisk projektledare och utvecklingschef. Han kommer senast från konsultbolaget Sylog där han var konsultchef.

”Flera bolag i Uppsala investerar mycket i forskning, produkt- och produktionsutveckling. Ledarskaps- och ingenjörskompetens kommer behöva säkras inom flera områden och över tid. Det är en kul utmaning! Både för våra kunder som växer och för oss som konsulter. Med Mikael i Berotecgänget är förutsättningarna goda att vi lyckas”, säger Anders Uppfeldt, affärsledare på Berotec.

”Det ska bli otroligt roligt att tillsammans med Anders bygga vidare på Berotecs fina verksamhet. Nu kan vi satsa på ett starkare mjukvaruben där vi kommer kunna erbjuda en bredd av kompetenser. Vi kommer att hjälpa våra kunder med inbyggda system och ta dem hela vägen upp i molnet. För mig personligen är det också ett utvecklande steg att tag, att starta eget men tillsammans med kollegorna”, berättar Mikael om sin nya roll.

I Berotec är ingen anställd. Alla Berotecare driver eget företag under det gemensamma varumärket. Modellen har visat sig vara attraktiv under de drygt 20 år bolaget varit verksamt och man ser nu en stor tillströmning av kandidater som söker sig till arbetsformen. Samtidigt väljer Berotec att satsa på Uppsalamarknaden. I Uppsala finns kunder i teknologisk framkant och konsulter med högt eftertraktade kompetenser, vilket passar företagets position väldigt bra.

Vill du komma i kontakt med Mikael Linberg? 
Han finns på fornmna.efternamn@berotec.se

2-dagars kurs i Cyber Security

Under två dagar kommer vi i ledning av Jonas Kallmén fördjupa oss i Cyber Security, IoT-säkerhet och ISO…Läs mer

Välkommen på Öppet Hus på Berotec (digitalt), den 15e september

Berotec har i över 20 år haft en unik idé om att egenföretagare tillsammans ger utveckling, frihet, glädje,…Läs mer