Aktuellt

Ulrik Hintze blir vd i NXT Station

Pressmeddelande 3 oktober 2023

NXT Station är det andra teknikkonsultföretaget som etableras under konceptet Berotec® accelerate. Ulrik Hintze axlar rollen som VD och kommer bygga upp verksamheten i Östergötland med omnejd.

Ulrik Hintze har gedigen erfarenhet av verksamhetsutveckling, teknisk rådgivning och strategiskt arbete som managementkonsult på EY. Han kommer senast från H&Ms expansionsavdelning där han varit engagerad i tillväxtstrategier och verksamhetsutveckling.

NXT Station erbjuder Berotecs kunder i Östergötland ingenjörskonsulter med kortare erfarenhet. Kompetenserna är fokuserade till systemutveckling, mjukvaruutveckling och produktutveckling.

”Det är med stor entusiasm jag tar på mig rollen som VD för NXT Station. Min entreprenörsdröm går ut på att bygga en stark plattform för ingenjörstalanger att utvecklas som konsulter och samtidigt skapa värde för våra kunder. Genom att kombinera min erfarenhet av verksamhetsutveckling och strategiskt arbete med Berotec® accelerate -konceptet, är jag övertygad om att vi kommer bidra med en meningsfull och hållbar framtid för både våra konsulter och våra kunder”, säger Ulrik Hintze, vd NXT Station.

Berotec® accelerate kompletterar Berotecs erbjudande med ingenjörer med kortare konsulterfarenhet. I nära samarbete med övriga Berotec möts marknadens efterfrågan på just detta.

Om Next Station
NXT Station är ett teknikkonsulbolag på den lokala marknaden i Östergötland. Konsulterna erbjuder tjänster inom system-, mjukvaru och produktutveckling. De har kortare erfarenhet av konsultyrket och utvecklas för att bli konsultmässiga och hantverksmässigt duktiga under konceptet Berotec® accelerate, samtidigt bygger de en hållbar och långsiktig ingenjörskarriär.
www.nxtstation.se

Om Berotec® accelerate
Berotec® accelerate – ingenjörer med kortare konsulterfarenhet. Under Berotec® accelerate samarbetar Berotec nära sina partnerföretag, där NXT Station är ett, för ett bredda sitt erbjudande. Gemensamt för partnerföretagen är att de stöttar nya konsulter i att bygga en hållbar karriär och en konsultmässighet. Att ingå i Berotec® accelerate är även en garant för att varje konsult agerar utifrån Berotecs värderingar med samma höga servicegrad och med samma kvalitet i arbetet.
Mer om Berotec® accelerate

Se Konsultpodden nr. 90 – om AI, våren och jämställdhet i branschen

Konsultpodden sista avsnitt inför sommaren filmades och här kan du se hela avsnittet! Håkan, Helena och Mattias pratar…Läs mer

Nystartade rekryteringsbolaget Smiðr – en del av Berotec

Pressmeddelande 3 juni 2024 Berotec är stolta över att det nystartade rekryteringsföretaget Smiðr blir en del av företagets…Läs mer