Aktuellt

Tre nya Affärsledare i Stockholm

Pressrelease: 2020-08-28

Under augusti stärks Berotecs Affärsledarteam upp av ytterligare tre kollegor. Åsa Söderbergh har tidigare varit CFO på Berotec men går nu över i Affärsledarrollen. Ann Lewerentz har en bakgrund inom marknadsföring och försäljning bl.a. från energibranschen och offentlig sektor. Fredrik Ekdahl kommer närmast från Boule Medical och har jobbat med utveckling av medicintekniska produkter i 25 år och haft rollen som utvecklingschef de senaste 20 åren. Alla tre utgår från Stockholmskontoret men har ett nära samarbete med kollegorna på alla våra orter.

”Nu lägger vi stort fokus på att hjälpa våra kunder efter en pandemi-präglad vår och sommar. Känslan på marknaden är försiktigt positiv och med tre nya Affärsledare i Stockholm kommer vi bättre kunna möta den ökade efterfrågan på teknisk expertis. Våra nya Affärsledare breddar vår marknadskompetens och vi ser stora möjligheter att stärka vårt erbjudande exempelvis inom medtech och offentlig sektor”, säger Christian Strömqvist, Operativ Ledare på Berotec.

”Berotec firar 20 år av att hjälpa innovativa företag med expertkompetens och har genom tiderna samlat på sig en stor mängd kunder med otroligt coola utvecklingsprojekt, och en grupp ingenjörer som gör saker som jag inte trodde var möjliga.

Det är en enorm ära att få vara den som ska sy ihop dessa två. Häftigt också att Berotec har hittat modellen för att prestera på topp och samtidigt att erbjuda ett liv i balans. Vi tycker att en karriär samtidigt ska kunna innebära att man kan prioritera sin familj och fritidsintressen, vilket ofta gynnar ett gott arbetsliv”, berättar Åsa Söderbergh.

Vill du komma i kontakt med Åsa, Ann eller Fredrik?
De finns på fornamn.efternamn@berotec.se

​Lena Joelsson och Jonas Ivarsson går in i Berotecs styrelse

Under Berotecs årsstämma i december valdes Lena Joelsson och Jonas Ivarsson in som nya ledamöter i Berotecs styrelse.…Läs mer

Vi söker en ekonomi-giggare!

Berotecs ekonomifunktion är uppbyggd av flera leverantörer och har tidigare letts av Åsa Söderbergh. Nu går Åsa in…Läs mer