Aktuellt

Träffa oss i Linköping – en bättre kväll för dig som jobbar med produktutveckling

Välkommen till en kväll på Berotec där vi diskuterar och lär oss mer om framtidens arbetsmarknad, dess utmaningar och möjligheter. Vi tar också reda på om vi delar värderingar och kanske har en framtid tillsammans. På Berotec jobbar ca 250 konsulter genom sina egna företag (gigar), ingen är anställd. Gemensamt är även att alla är experter inom sitt respektive teknikområde och att alla vill ha en stor dos av frihet i livet. Vi erbjuder en arbetsplats och en modell som innebär work-life balance på riktigt, självbestämmande och en enorm möjlighet att växa och utvecklas. 

Nu vill vi gärna träffa dig som jobbar med produktutveckling, gärna med en bakgrund inom elektronik- och mekanikutveckling  eller mjukvaruutveckling. Även du som är van projektledare inom dessa områden är  varmt välkommen!

Gigekonomin växer snabbt, både i Europa och USA och kommer påverka oss alla. Istället för att vara anställd ”gigar” man, dvs jobbar som konsult i projekt och tillfälliga anställningar. Att ha en möjlighet att balansera arbetsliv och privatliv är en av de stora drivkrafterna för att lämna den traditionella anställningen. Fler vill äga sin tid och inte bara låta jobbet styra. Samtidigt är utvecklande uppdrag och spännande utmaningar viktigt för den typiske gigaren. Berotecarna jobbar i något som vi valt att kalla Gig Economy 2.0 – att giga tillsammans, för att få ut det bästa av båda världarna.

När: 2 oktober, klockan 17:00- ca 19.00.
Var: Berotec Linköping, Platensgatan 9C.
Övrigt: Vi bjuder på något enkelt att äta och dricka.
Anmälan: Du kan anmäla dig och en vän/kollega här!

VARMT VÄLKOMMEN
Niklas Rengfors & Martin Linderson – Affärsledare på Berotec

Konsultpodden Live, afterwork och panelsamtal i Västerås, 18e april

Välkommen till Konsultpodden är konsultbranschen största podd och den 18e april kommer poddgänget till B26 i Västerås för…Läs mer

Vi flyttar in på GoCo ”Health Innovation City” i Göteborg

Berotec i Göteborg växer inom Life Science-segmentet och Affärsledare Joanna Widestrand leder det arbetet. För henne och kollegorna…Läs mer