Aktuellt

Träffa oss i Linköping – en bättre kväll för dig som jobbar med produktutveckling

Välkommen till en kväll på Berotec där vi diskuterar och lär oss mer om framtidens arbetsmarknad, dess utmaningar och möjligheter. Vi tar också reda på om vi delar värderingar och kanske har en framtid tillsammans. På Berotec jobbar ca 250 konsulter genom sina egna företag (gigar), ingen är anställd. Gemensamt är även att alla är experter inom sitt respektive teknikområde och att alla vill ha en stor dos av frihet i livet. Vi erbjuder en arbetsplats och en modell som innebär work-life balance på riktigt, självbestämmande och en enorm möjlighet att växa och utvecklas. 

Nu vill vi gärna träffa dig som jobbar med produktutveckling, gärna med en bakgrund inom elektronik- och mekanikutveckling  eller mjukvaruutveckling. Även du som är van projektledare inom dessa områden är  varmt välkommen!

Gigekonomin växer snabbt, både i Europa och USA och kommer påverka oss alla. Istället för att vara anställd ”gigar” man, dvs jobbar som konsult i projekt och tillfälliga anställningar. Att ha en möjlighet att balansera arbetsliv och privatliv är en av de stora drivkrafterna för att lämna den traditionella anställningen. Fler vill äga sin tid och inte bara låta jobbet styra. Samtidigt är utvecklande uppdrag och spännande utmaningar viktigt för den typiske gigaren. Berotecarna jobbar i något som vi valt att kalla Gig Economy 2.0 – att giga tillsammans, för att få ut det bästa av båda världarna.

När: 2 oktober, klockan 17:00- ca 19.00.
Var: Berotec Linköping, Platensgatan 9C.
Övrigt: Vi bjuder på något enkelt att äta och dricka.
Anmälan: Du kan anmäla dig och en vän/kollega här!

VARMT VÄLKOMMEN
Niklas Rengfors & Martin Linderson – Affärsledare på Berotec

Gig-skola, lektion 2 den 24e april- Att starta ett giggliv?

Är du ingenjör, yrkesverksam eller snart färdigutbildad, och funderar på livet som giggare/egenföretagare? Kan det vara så att…Läs mer

I april börjar Fredrik Bertilsson som Affärsledare i Västerås

Affärsledarteamet i Västerås stärks upp av Fredrik Bertilsson, som börjar livet som egenföretagare på Berotec den 1a april.…Läs mer