Aktuellt

Therese Nordstrand vidareutvecklar Berotecs verksamhet inom Life Science

Pressmeddelande 21 Januari 2021
Therese Nordstrand blir ny Affärsledare på konsultbolaget Berotec. Genom rekryteringen av Therese gör Berotec en satsning inom Life Science på hela den svenska marknaden.

I januari börjar Therese Nordstrand som Affärsledare på Berotec. Hon kommer fokusera på att bygga en starkare verksamhet inom Life Science, kopplat till projektledning, och kvalité. Therese kommer till Berotec med bred erfarenhet från tidigare roller inom konsultbranschen och Life Science segmentet. Hon kommer senast från Knightec där hon var regionschef inom Quality & Management.

”Det jag föll för hos Berotec var deras värderingar och deras affärsmodell. De fyra F:en där Familj, Fritid, Företaget och Framtiden står i fokus, i den nämnda ordningen. Jag inspireras av att göra detta tillsammans med Berotec, samtidigt som jag får driva mitt egna företag. Life Science är ett område som jag brinner för och att få möjligheten att bygga detta område än starkare på Berotec känns som en fantastisk möjlighet” säger Therese om sin nya roll.

”Life Science som bransch är hetare än någonsin, inte minst givet den situation världen befinner sig i. Stora investeringar hos många spännande företag skapar ett stort behov av kvalificerade tjänster i ett brett spann. Att Berotec med sin seniora tekniska profil investerar för att möta behovet känns helt rätt och med den erfarenhet och kundkännedom Therese tillför vår verksamhet ser vi stora möjligheter att växa inom kompetensområden såsom projektledning och kvalitet” berättar Christian Strömqvist, Operativ ledare på Berotec.

Vill du komma i kontakt med Therese?
Mejla gärna förnamn.efternamn@berotec.se

Här kan du läsa mer om ständiga förbättringar och avvikelsehantering inom Life Science!

Berotec satsar på Uppsalamarknaden genom rekrytering av Mikael Lindberg

Pressmeddelande 28 Januari 2021 Mikael Lindberg går in som ny affärsledare på konsultbolaget Berotec. Tillsammans med kollegan Anders…Läs mer

Therese Nordstrand vidareutvecklar Berotecs verksamhet inom Life Science

Pressmeddelande 21 Januari 2021 Therese Nordstrand blir ny Affärsledare på konsultbolaget Berotec. Genom rekryteringen av Therese gör Berotec…Läs mer