Aktuellt

The Berotec Way – livesändning om hur du bygger en hållbar ingenjörskarriär

Vi som jobbar och rör oss i ingenjörssfären är heta villebråd på en stekhet marknad. Det finns massor att göra i alla branscher och kraven på oss är höga. Vi vill uppnå så mycket! Vi drivs som alla andra av ambitionen att bli bättre, få chansen att utvecklas och också göra en karriär. Ska du välja klassiska karriärformen att som ingenjör övergå till ledarskap och chef? Eller ska du välja forskarspåret eller kanske drömmer du om att bli din egen? Hur kan jag samtidigt behålla den viktiga balansen och hur kan jag som ingenjör göra karriär, utan att bränna ut mig?

Vi vet att genom att dela erfarenheter, att lära av varandra och att arbeta tillsammans, så utvecklas både vi som individer och våra kunder mest. Därför lyckas vi attrahera och behålla erfarna ingenjörer över tid och vi kan bygga in en långsiktighet och balans i allt vi gör. Vår modell och vårt sätt att driva affärer och utveckla teknik på är unikt. Vi är drygt 200 personer i Berotec som är en plattform för entreprenöriellt företagande. Under 22 år har konceptet blivit bättre och bättre och här delar vi med oss av det vi förstått skapat framgången. Under kvällen kommer du kunna skapa dig en bild av om vårt sätt att jobba är för dig och vad det betyder för våra kunder. Du får även ’träffa’ våra lokala Affärsledare.

The Berotec Way är för dig som ingenjör och nyfiken på hur det skulle vara att välja en karriärväg som inte är den mest traditionella. Välkommen till vår livesändning om hur du kan bygga en hållbar karriär tillsammans med oss!

På scen

Håkan Mildh Svensson – grundare av Berotec

Helena Torhage – marknadsansvarig Berotec

Christian Strömqvist – vd Berotec

När, var, hur?

När: 28 september, klockan 17:00- ca 18:30
Hur: Vi livesänder från vårt Stockholmskontor. Du får även träffa lokala Affärsledare och några konsulter för att höra om marknaden och möjligheter på respektive ort.
Anmälan: Du anmäler dig här

Passar dig som

  • Är ingenjör eller har gedigen erfarenhet inom ingenjörsområdet
  • Har vana från konsultyrket
  • Är nyfiken på hur man kan bygga en karriär där man utvecklas inom sitt specialområde
  • Älskar service
  • Vill ta ett nytt steg i karriären
  • Vill skapa ett hållbart arbetssätt

”Jag vet när jag själv trivs bäst och det är när jag har människor runt mig som jag kan lära av och att utvecklas tillsammans med. Jag vill inspireras av andra, ta rygg på vänner och kollegor och sen nyttja detta för att göra det jag gör ännu bättre”, säger Christian Strömqvist

Marielle Bergman tar plats som Talent Acquisition Manager på Berotec

Pressmeddelande 31 augusti 2023 Marielle Bergman går in som Talent Acquisition Manager på teknikkonsultbolaget Berotec. Med en passion…Läs mer

En hälsning från Täby Handbollsklubb

Oavsett vilket lag du spelar i, Berotec eller Täby Handbollslag F2010, så är vi alltid starkare tillsammans. I…Läs mer