Aktuellt

Nu etablerar vi oss i Nyköping

Den tidigare Berotec-konsulten Leif Ragnarsson blir nu affärsledare och regionsansvarig i Berotecs nya region med kontor i Nyköping. Det är självklart superkul att han tar det här steget och för många konsulter kommer detta innebära en möjlighet att jobba på ”hemmaplan”. Tidigare har Leif varit ansvarig inköpare på Corpower, de bygger vågkraftverk och nu senast var han ansvarig inköpare på Inclined Labs, där de bygger en vindtunnel för Wingsuitflying i Bromma.  Innan dess så har var han konsult inom verkstadsindustrin .

”Nyköping befinner sig i ett expansivt skede med närhet till Skavsta och E4:an. Det finns även en planerad satsning på höghastighetståg och en stark inflyttning till Nyköping och Trosa. Många vill komma nära havet och naturen men samtidigt  ha närheten till bra kommunikationer. Jag ser en stor potential för Berotec i Sörmlandregionen, det finns redan nu en rad företag som köper konsulttjänster. Idag är det många konsulter som pendlar till bl.a. Stockholm men som gärna skulle jobba på hemmaplan. Nu skapar vi förutsättningarna för det. På Berotec har vi en humanistisk syn på ”konsultande”, där work-life balance står i fokus. Detta ger oss en stor fördel gentemot kollegorna i branschen.” säger Leif.

Öppet Hus i Nyköping
Alla som är intresserade av Nyköpingsverksamheten och av möjligheten att bli en av oss, är välkomna på Nyköpings första Öppna hus. Det går av stapeln den 20e juni, mer information och anmälan hittar du här!

Handplockad och lokalt producerad konsulting – tankar om branschen från vår Affärsledare Martin Linderson

I en värld där trenden är att traditionella konsultföretag blir större och större, för att sedan köpas upp…Läs mer

Afterwork med temat: Teknik för en bättre värld, 24 oktober på Berotec Stockholm

På Berotec brinner vi för kompetens- och teknikutveckling. Självklart vill vi alla även bidra till en bättre värld…Läs mer