Aktuellt

Nu etablerar vi oss i Nyköping

Den tidigare Berotec-konsulten Leif Ragnarsson blir nu affärsledare och regionsansvarig i Berotecs nya region med kontor i Nyköping. Det är självklart superkul att han tar det här steget och för många konsulter kommer detta innebära en möjlighet att jobba på ”hemmaplan”. Tidigare har Leif varit ansvarig inköpare på Corpower, de bygger vågkraftverk och nu senast var han ansvarig inköpare på Inclined Labs, där de bygger en vindtunnel för Wingsuitflying i Bromma.  Innan dess så har var han konsult inom verkstadsindustrin .

”Nyköping befinner sig i ett expansivt skede med närhet till Skavsta och E4:an. Det finns även en planerad satsning på höghastighetståg och en stark inflyttning till Nyköping och Trosa. Många vill komma nära havet och naturen men samtidigt  ha närheten till bra kommunikationer. Jag ser en stor potential för Berotec i Sörmlandregionen, det finns redan nu en rad företag som köper konsulttjänster. Idag är det många konsulter som pendlar till bl.a. Stockholm men som gärna skulle jobba på hemmaplan. Nu skapar vi förutsättningarna för det. På Berotec har vi en humanistisk syn på ”konsultande”, där work-life balance står i fokus. Detta ger oss en stor fördel gentemot kollegorna i branschen.” säger Leif.

Öppet Hus i Nyköping
Alla som är intresserade av Nyköpingsverksamheten och av möjligheten att bli en av oss, är välkomna på Nyköpings första Öppna hus. Det går av stapeln den 20e juni, mer information och anmälan hittar du här!

IoT-workshop, den avslutande delen i vår seminarieserie

Vår seminarieserie om Internet of Things kommer avslutas med en workshop på ämnet. Det här är ett område…Läs mer

Vi söker en Operativ ledare

Nu söker vi dig som har en genuin drivkraft att hjälpa till. Att genom öppenhet, nyfikenhet och målmedvetenhet,…Läs mer