Aktuellt

Marielle Bergman tar plats som Talent Acquisition Manager på Berotec

Pressmeddelande 31 augusti 2023

Marielle Bergman går in som Talent Acquisition Manager på teknikkonsultbolaget Berotec. Med en passion för att stötta ingenjörer att förverkliga sina entreprenörsdrömmar kommer Marielle att spela en avgörande roll i att identifiera och attrahera skickliga ingenjörer till Berotecs växande team.

Marielle har de senaste sju åren arbetat som Talent Aqusition Specialist inom teknikkonsultbranschen. Hennes fokus har legat på att skapa goda kandidatupplevelser och stärka arbetsgivarvarumärket genom event, transparenta kandidaterbjudanden och processer.

”Vi är otroligt glada över att välkomna Marielle till Berotec. Med Marielles stöd kommer vi i än större grad kunna erbjuda vassa teknikkonsulter ett hållbart och långsiktigt sätt att bygga sin karriär”, säger Christian Strömqvist, vd för Berotec.

Marielle delar sin entusiasm och säger: ”Jag ser verkligen fram emot att hjälpa fler duktiga ingenjörer att hitta sin inre Entreprenör och att få skapa en modern Talent Acquisition-strategi för ett så speciellt bolag som Berotec! Samtidigt påbörjar jag min egen entreprenörsresa, otroligt spännande!”

 

Om Berotec
Berotec är en plattform för entreprenöriellt förategande. Inom Berotecs sfär samlas ingenjörssverige för att verka, lära och utvecklas nära varandra, oavsett om man är kund eller konsult. Entreprenörskapet är kärnan i verksamheten – vi bygger företag tillsammans och är ett drivhus för idéer och utveckling. Tjänsteutbudet sträcker sig över hela ingenjörsspektrat, från konstruktion och programmering till ledarskap och investeringsprojektledning.

Bland Berotecs kunder finns bland andra Electrolux, Cytiva, SAAB, Northvolt, Atlas Copco, Olink och Mycronic.

 

Vill du kontakta Marielle så finns hon på fornamn.efternamn@berotec.se

Är du ingenjör och nyfiken på Berotec? Gå in här och tryck Connect!

Konsultpodden Live, afterwork och panelsamtal i Västerås, 18e april

Välkommen till Konsultpodden är konsultbranschen största podd och den 18e april kommer poddgänget till B26 i Västerås för…Läs mer

Vi flyttar in på GoCo ”Health Innovation City” i Göteborg

Berotec i Göteborg växer inom Life Science-segmentet och Affärsledare Joanna Widestrand leder det arbetet. För henne och kollegorna…Läs mer