Aktuellt

Liza Axenskär stärker upp Affärsledarteamet i Göteborg

Berotecs Göteborgsverksamhet drivs från och med idag av två fantastiskt drivna, problemlösarkvinnor, Emma Fornander och Liza Axenskär. Liza gör sin första dag som Berotecare efter 11 år Saab Surveillance. 

Under sin sista period på Saab har Liza jobbat som linjechef för ett mjukvaruteam som utvecklar datorplattformar och därtill har hon lett ett internt kulturarbete med fokus på mångfald.

”Jag vill vara med i arbetet med att förstärka och driva Berotec framåt i den växande gigekonomin! Under hösten kommer jag bygga upp ett team av expertkonsulter inom produktutveckling, projektledning och verksamhetsutveckling” säger Liza själv om sin nya roll, som både egenföretagare och Berotecare!

Utöver arbetet på Berotec håller Liza för tillfället tre yogaklasser per vecka på Yogabylinks studios i Härryda kommun och bor tillsammans med man och två barn i Rävlanda, tre mil utanför Göteborg.

Vill du komma i kontakt med Liza?
Hon nås på liza.axenskar@berotec.se, du kan även lägga till/följa henne på LinkedIn här.

Vi lanserar Gig-skola för Ingenjörer, tillsammans med Ingenjörsjobb

Tillsammans startar Berotec och Ingenjörsjobb en turnerande skola för att utbilda ingenjörer i alternativa karriärvägar och de möjligheter…Läs mer

Liza Axenskär stärker upp Affärsledarteamet i Göteborg

Berotecs Göteborgsverksamhet drivs från och med idag av två fantastiskt drivna, problemlösarkvinnor, Emma Fornander och Liza Axenskär. Liza gör sin…Läs mer