Aktuellt

Liza Axenskär stärker upp Affärsledarteamet i Göteborg

Berotecs Göteborgsverksamhet drivs från och med idag av två fantastiskt drivna, problemlösarkvinnor, Emma Fornander och Liza Axenskär. Liza gör sin första dag som Berotecare efter 11 år Saab Surveillance. 

Under sin sista period på Saab har Liza jobbat som linjechef för ett mjukvaruteam som utvecklar datorplattformar och därtill har hon lett ett internt kulturarbete med fokus på mångfald.

”Jag vill vara med i arbetet med att förstärka och driva Berotec framåt i den växande gigekonomin! Under hösten kommer jag bygga upp ett team av expertkonsulter inom produktutveckling, projektledning och verksamhetsutveckling” säger Liza själv om sin nya roll, som både egenföretagare och Berotecare!

Utöver arbetet på Berotec håller Liza för tillfället tre yogaklasser per vecka på Yogabylinks studios i Härryda kommun och bor tillsammans med man och två barn i Rävlanda, tre mil utanför Göteborg.

Vill du komma i kontakt med Liza?
Hon nås på liza.axenskar@berotec.se, du kan även lägga till/följa henne på LinkedIn här.

Konsultpodden Live, afterwork och panelsamtal i Västerås, 18e april

Välkommen till Konsultpodden är konsultbranschen största podd och den 18e april kommer poddgänget till B26 i Västerås för…Läs mer

Vi flyttar in på GoCo ”Health Innovation City” i Göteborg

Berotec i Göteborg växer inom Life Science-segmentet och Affärsledare Joanna Widestrand leder det arbetet. För henne och kollegorna…Läs mer