Aktuellt

Konsultbolaget Berotec hjälper kunderna växa även med egen personal

Pressmeddelande 29 maj 2024

Berotec har i snart 25 år erbjudit marknaden senior teknisk konsultkompetens. De tar nu ett nytt spännande steg för att även kunna hjälpa kunderna att växa med egen personal. Det nya verksamhetsområdet, Berotec® populate, möter kundens varierande behov av kompetens.

Med lanseringen av Berotec® populate utvidgas Berotecs ekosystem ytterligare. Från att ha varit ett renodlat teknikkonsultbolag blir Berotec nu en långsiktig kompetenspartner till sina kunder. Kärnan i kompetensen består fortfarande av gedigen och hantverksmässig kunskap och erfarenhet inom teknik- och ingenjörsområdet. Det utökade ekosystemet möjliggör också omplaceringar när kunderna behöver minska sin egen personalstyrka.

”En företags verksamhet är inte en rät linje. Ibland behövs konsulter för att möta toppar, ibland behöver man dra ner och ibland vill man stärka det egna skelettet genom att rekrytera mer egen personal. Vi vill fortsätta vara en långsiktig kompetenspartner till våra kunder och ser därför ett stort värde i att kunna stödja dem i de utmaningar de sitter i oavsett vilken form kompetensen önskas ha. Jag är övertygad om att ett sådant synsätt stärker våra kundrelationer och gör oss till en än mer relevant partner”, berättar Christian Strömqvist, vd på Berotec, om nya satsningen.

Vill du veta mer? Kontakta Christian Strömqvist på fornamn.efternamn@berotec.se

Se Konsultpodden nr. 90 – om AI, våren och jämställdhet i branschen

Konsultpodden sista avsnitt inför sommaren filmades och här kan du se hela avsnittet! Håkan, Helena och Mattias pratar…Läs mer

Nystartade rekryteringsbolaget Smiðr – en del av Berotec

Pressmeddelande 3 juni 2024 Berotec är stolta över att det nystartade rekryteringsföretaget Smiðr blir en del av företagets…Läs mer