Aktuellt

Johnny Tydal – nygammal Berotecare går in som Affärsledare i Stockholm

I Stockholm ökar vi på sälj- och konsultledarkraften med en ny Affärsledare. Johnny Tydal var tidigare Beroteckonsult och är nu tillbaka, denna gång i Affärsledarrollen. Sedan han lämnade Berotec år 2013 har han fortsatt sin konsultkarriär och kommer senast från ett uppdrag på Infrasonik, där han var med och utvecklade en infraljudskylare, som ska kyla stålplåtar inom bilindustrin.

Johnny är i grunden civilingenjör inom mekatronik och har ett stort intresse för både människor och teknik. Han har jobbat med produktutveckling och maskinkonstruktion sedan slutet av 90-talet, oftast som konstruktör och projektledare. Hans ambitionen har alltid varit att utveckla maskiner och produkter som gör världen lite bättre.

”Genom Berotec fick jag en kanonstart på karriären som egenföretagare, redan år 2005, och hade några av mina allra roligaste år som yrkesverksam under denna tid. Efter en längre period som helt oberoende konsult, började jag sakna vännerna på Berotec och därför är jag nu tillbaka. Det jag ser mest fram emot nu är att få vara med i Berotecs gemenskap igen och möjligheten att få jobba som Affärsledare, där jag får chansen att bygga upp ett team av konsulter och hjälpa dem att utvecklas och hitta sina drömuppdrag”, berättar Johnny.


Korta fakta om Johnny

Ålder: 45 år
Bor: Villa i Bromma kyrka
Familj: Kärestan Anna och två barn, Lukas och Sofia 12 och 16 år gamla
Fritidsintressen: Kitesurfing, träning, böcker, filmer och allt som går fort såsom motorcyklar, bilar, båtar…

Vill du få kontakt med Johnny?
Hör gärna av dig på johnny.tydal@berotec.se

Johnny Tydal – nygammal Berotecare går in som Affärsledare i Stockholm

I Stockholm ökar vi på sälj- och konsultledarkraften med en ny Affärsledare. Johnny Tydal var tidigare Beroteckonsult och…Läs mer

Berotec flyttar in på Mjärdevi Science Park i Linköping

Science Park Mjärdevi i Linköping är en innovationshotspot som samlar högteknologiska och innovativa företag i alla faser. Självklart…Läs mer