Aktuellt

Johan Eklund börjar som Affärsledare i Västerås

Pressmeddelande 2 oktober 2024

Berotec välkomnar Johan Eklund som ny Affärsledare med placering i Västerås. Johan har en gedigen bakgrund inom industriell automation och har lång erfarenhet även från konsultbranschen. Tillsammans med Stefan Rönning kommer han fortsätta utveckla Berotecs närvaro i hela Mälardalen och hjälpa kunderna växa genom kompetens.

Johan Eklund tillför stor erfarenhet inom både tekniska och kommersiella aspekter av industriell automation, hans breda kompetens och nätverk kommer vara en värdefull tillgång för Berotecs kunder och konsultteam.

”Västeråsregionen är en strategiskt viktig marknad för oss på Berotec. Här pågår flera stora industrisatsningar inom bland annat elektrifiering, automation och energi, och vi ser en stark efterfrågan på kompetens inom dessa områden. Med Johan Eklunds omfattande erfarenhet och lokala närvaro är vi övertygade om att vi kommer kunna bidra till den här spännande utvecklingen och stötta våra kunder i deras tillväxtresa”, säger Christian Strömqvist, vd på Berotec.

”Jag valde Berotec för att jag tror väldigt mycket på möjligheten att utveckla våra kunder och mitt egna företagande tillsammans med likasinnade under ett gemensamt varumärke. Jag är också övertygad om att vi tillsammans på Berotec kommer ha väldigt roligt under många år framöver samtidigt som jag får använda hela mitt nätverk och all den kompetens jag hittills byggt upp”, berättar Johan Eklund.

Rollen Affärsledare på Berotec® classic innebär att man jobbar med strategisk försäljning genom att bygga långsiktiga kund- och konsultrelationer samt utvecklar sitt eget team av tekniknära, seniora konsulter. Liksom övriga roller på Berotec® classic är även Affärsledarna egenföretagare. De jobbar även för hela Berotecs utveckling.

 

Vill du ha kontakt med Johan så nås han på johan.eklund@berotec.se

Vi samlar konsultbranschen i Göteborg, den 6e november

Välkommen till en eftermiddag och kväll där konsultbranschen i Göteborg samlas🥳 Förutom en exklusiv liveinspelning av Konsultpodden med…Läs mer

Johan Eklund börjar som Affärsledare i Västerås

Pressmeddelande 2 oktober 2024 Berotec välkomnar Johan Eklund som ny Affärsledare med placering i Västerås. Johan har en…Läs mer