Aktuellt

Hur blev Linköping ett sådant innovationsmecka och hur bidrar konsulter bäst i innovationsarbetet?

Den 7e februari arrangerade vi en eftermiddag om innovation och entreprenörskap på Goto 10 i Linköping. Vi samlade regionens innovationselit för att diskutera frågor som rör just innovation. I den mycket trevliga samlingen fanns både kunder, konsulter, konkurrenter och andra intresserade – en perfekt blandning med enormt mycket kunskap.

Diskussionerna i både den Konsultpodden live, och i det panelsamtal som tog vid, handlade både om hur Linköping under så många år lyckats skapa och bibehålla ett så vitalt innovationsklimat, hur man skalar sina innovationer och konsulternas roll samt mycket annat på temat!

Lena Miranda, vs för Linköping Science Park, gästade Håkan, Helena och Gregor i podden. Hon delade även sin energi och sina spaningar i paneldiskussionen. Där fick hon sällskap av Leif Haglund – adjungerad professor LIU och Strategic Advisor på Maxar och Joakim Jennsjö – Manager Hardware Auto Solutions, Toyota material handling.

När så många härliga personer var på samma plats var det självklart även läge för ett rejält afterwork. Det blev både DJ och gott att äta och dricka.

En fantastisk dag helt enkelt! Tack till våra kollegor Niklas Rengfors, Oskar Fexner och Martin Linderson samt Ulrik Hintze på NXT Station för arrangemang!

Lyssna på podden här

Se poddinspelningen här

Se panelsamtalet

Konsultpodden Live, afterwork och panelsamtal i Västerås, 18e april

Välkommen till Konsultpodden är konsultbranschen största podd och den 18e april kommer poddgänget till B26 i Västerås för…Läs mer

Vi flyttar in på GoCo ”Health Innovation City” i Göteborg

Berotec i Göteborg växer inom Life Science-segmentet och Affärsledare Joanna Widestrand leder det arbetet. För henne och kollegorna…Läs mer