Aktuellt

Gustav Simberg, ny Affärsledare i Uppsala

Gustav Simberg har nu i mars blivit en del av Berotecs Uppsalateam. Tillsammans med Kent Kaltea kommer han vara Affärsledare och arbeta med att utveckla konsulter och kunder, han kommer även och bredda och utveckla Berotecs marknadserbjudande. Tidigare har Gustav varit Business Intelligence-konsult. Nu senaste kommer han från Addeo, som arbetar med automatisering av finansiella processer, där var Gustav konsultchef.

– Jag kommer fokusera på mjukvaruutveckling, databasutveckling, BI samt projektledning och verksamhetsutveckling, berättar Gustav.

På frågan om varför han valt att bli Berotecare svarar han;
– Jag har lockats av möjligheten till ett friare arbetsliv som inte till samma utsträckning styrs av stämpelklockan och tidrapporteringssystemet. Även om slutresultatet inte nödvändigtvis betyder att jag behöver jobba mindre så har jag nu en helt annan motivation med att jobba i mitt egna bolag, utan att för sakens skull förlora tillhörigheten och det sociala som man får av att arbeta på ett företag.

– Privat är jag en nyfiken blivande trebarnsfar. Fritiden lägger jag på familjen, i löpspåret eller fixandes med huset. Somrarna spenderas med fördel i segelbåten och under vintertid uppskattas skidåkning, både utför och på längden. Brödbak och vinterbad är andra aktiviteter jag utför regelbundet, berättar Gustav om sitt liv utanför företagandet.

Vill du komma i kontakt med Gustav?
Hör av dig på gustav.simberg@berotec.se eller på 070-630 61 14

Grattis Berotec Karlstad, 10 år!

Den 1a juni firade vi att Berotec Karlstad nu funnits i 10 år. Vi arrangerade dels ett öppet firande i…Läs mer

Gig economy 2.0 – får stöd i Mary Meekers internet rapport

När Mary Meeker släpper sin årliga rapport ”Internet Trends Report”, då lyssnar världen. Hon har år efter år…Läs mer