Aktuellt

Gustav Simberg, ny Affärsledare i Uppsala

Gustav Simberg har nu i mars blivit en del av Berotecs Uppsalateam. Tillsammans med Kent Kaltea kommer han vara Affärsledare och arbeta med att utveckla konsulter och kunder, han kommer även och bredda och utveckla Berotecs marknadserbjudande. Tidigare har Gustav varit Business Intelligence-konsult. Nu senaste kommer han från Addeo, som arbetar med automatisering av finansiella processer, där var Gustav konsultchef.

– Jag kommer fokusera på mjukvaruutveckling, databasutveckling, BI samt projektledning och verksamhetsutveckling, berättar Gustav.

På frågan om varför han valt att bli Berotecare svarar han;
– Jag har lockats av möjligheten till ett friare arbetsliv som inte till samma utsträckning styrs av stämpelklockan och tidrapporteringssystemet. Även om slutresultatet inte nödvändigtvis betyder att jag behöver jobba mindre så har jag nu en helt annan motivation med att jobba i mitt egna bolag, utan att för sakens skull förlora tillhörigheten och det sociala som man får av att arbeta på ett företag.

– Privat är jag en nyfiken blivande trebarnsfar. Fritiden lägger jag på familjen, i löpspåret eller fixandes med huset. Somrarna spenderas med fördel i segelbåten och under vintertid uppskattas skidåkning, både utför och på längden. Brödbak och vinterbad är andra aktiviteter jag utför regelbundet, berättar Gustav om sitt liv utanför företagandet.

Vill du komma i kontakt med Gustav?
Hör av dig på gustav.simberg@berotec.se eller på 070-630 61 14

Konsultpodden Live, afterwork och panelsamtal i Västerås, 18e april

Välkommen till Konsultpodden är konsultbranschen största podd och den 18e april kommer poddgänget till B26 i Västerås för…Läs mer

Vi flyttar in på GoCo ”Health Innovation City” i Göteborg

Berotec i Göteborg växer inom Life Science-segmentet och Affärsledare Joanna Widestrand leder det arbetet. För henne och kollegorna…Läs mer