Aktuellt

Gigekonomin är här för att stanna, men vad innebär det? Frukostseminarium på Radisson Blu i Uppsala, 14 juni

Den nya arbetsmarknaden har fått namnet gigekonomi, istället för att vara anställd ”gigar” man, dvs jobbar som konsult i projekt och tillfälliga anställningar. Andelen gigare växer snabbt, både i Europa och USA.

Att ha en möjlighet att balansera arbetsliv och privatliv är en av de stora drivkrafterna för att lämna den traditionella anställningen. Fler vill äga sin tid och inte jobba jämt. Samtidigt är utvecklande uppdrag och spännande utmaningar viktigt för den typiske gigaren. På Berotec kallar vi det för Gig Economy 2.0, att giga tillsammans!

Hur rustar sig den traditionella arbetsgivaren för det nya sättet att jobba? Vilka yrken kan man giga inom? Finns det en trygghet även om man inte är anställd? Kent Kaltea och Gustav Simberg, Affärsledare på Berotec Uppsala, berättar under vårt seminarium om fördelar med framtidens sätt att jobba men ger också tips på hur vi anpassar oss och hur du som gigare ser till att trygga din situation.

När: 14 juni, klockan 7:00- ca 9:00
Var: Radisson Blu, vid Uppsala Centralstation
Hur: Vi äter hotellets frukostbuffé och deltar i seminariumet.
Övrigt: Efter seminariet stannar de som vill kvar på meetup, se nedan!
Anmälan, senast den 13 juni: Anmäl dig här!

MEETUP

Vi vill gärna lära känna fler drivna personer som är duktiga inom teknik, IT och ledarskap. Är du nyfiken på oss och vårt sätt att jobba? Kom förbi oss, så berättar vi kort om varför vi finns och hur vi lyckas fokusera på personlig utveckling och work-life balance.

Vi ses direkt efter seminariumet klockan 8:00 – ca 9:00, det är självklart ok att komma enbart på meetupen.

Anmäl dig här!

Gigekonomin – ett seminarium om den nya arbetsmarknaden med Håkan Mildh Svensson

Välkommen till ett Lunch’N’Learn’ -seminarium där vi får besök av Håkan Mildh Svensson, som diskuterar och lär oss mer…Läs mer

Konsultpodden – äntligen en podd för oss i konsultbranschen

Över 200.000 personer i Sverige arbetar inom konsultbranschen. Med ”gigare” och frilansare är det ännu fler. Självklart ska…Läs mer