Aktuellt

Therese Nordstrand, CEO och Frida Hillgren, COO i Acton AB

Acton AB är det första företaget som etableras under Berotecs nya koncept Berotec accelerate. Frida Hillgren ska driva etableringen i Uppsala och Stor-Stockholm som Cheif Operating Officer. Frida har tidigare jobbat med försäljning och ledarskap i konsultbranschen i flera ledande positioner.

Acton erbjuder Berotecs kunder konsulter med kortare erfarenhet. Det kompletterar Berotecs nuvarande erbjudande som idag främst består av teknikkonsulter med mer än femton års erfarenhet. På det här sättet möter Berotec kundernas behov av ett bredare erbjudande. Acton erbjuder sina anställda utveckling inom ingenjörskompetens, ledarskap och affärsmannaskap.

Tillsammans med ett entreprenöriellt förhållningssätt ges förutsättningar att bygga en hållbar ingenjörskarriär genom hela yrkeslivet.

”Berotec accelerate är unikt på marknaden, erbjudandet ligger i framkant och i linje med den förändring som sker inom konsultbranschen. Det är väldigt inspirerande att ha Frida i spetsen för den här satsningen. Hon känns rätt på alla sätt och jag ser framemot att få följa och stötta både Fridas och Actons resa framåt”, säger Therese Nordstrand, CEO Acton.

Senaste avsnittet av Konsultpodden – om att ta sig snabbt ur krisen

De flesta kanske inte gillar kris men det positiva som kan komma ur en kris uppskattas ofta. Senaste…Läs mer

Senaste avsnittet av Konsultpodden – om att vara ny i branschen

Hur bygger man ett konsultbolag som är till för kunderna? Helena och Håkan träffar Frida Hillgren som både…Läs mer