Aktuellt

Therese Nordstrand, CEO och Frida Hillgren, COO i Acton AB

Acton AB är det första företaget som etableras under Berotecs nya koncept Berotec accelerate. Frida Hillgren ska driva etableringen i Uppsala och Stor-Stockholm som Cheif Operating Officer. Frida har tidigare jobbat med försäljning och ledarskap i konsultbranschen i flera ledande positioner.

Acton erbjuder Berotecs kunder konsulter med kortare erfarenhet. Det kompletterar Berotecs nuvarande erbjudande som idag främst består av teknikkonsulter med mer än femton års erfarenhet. På det här sättet möter Berotec kundernas behov av ett bredare erbjudande. Acton erbjuder sina anställda utveckling inom ingenjörskompetens, ledarskap och affärsmannaskap.

Tillsammans med ett entreprenöriellt förhållningssätt ges förutsättningar att bygga en hållbar ingenjörskarriär genom hela yrkeslivet.

”Berotec accelerate är unikt på marknaden, erbjudandet ligger i framkant och i linje med den förändring som sker inom konsultbranschen. Det är väldigt inspirerande att ha Frida i spetsen för den här satsningen. Hon känns rätt på alla sätt och jag ser framemot att få följa och stötta både Fridas och Actons resa framåt”, säger Therese Nordstrand, CEO Acton.

Se Konsultpodden nr. 90 – om AI, våren och jämställdhet i branschen

Konsultpodden sista avsnitt inför sommaren filmades och här kan du se hela avsnittet! Håkan, Helena och Mattias pratar…Läs mer

Nystartade rekryteringsbolaget Smiðr – en del av Berotec

Pressmeddelande 3 juni 2024 Berotec är stolta över att det nystartade rekryteringsföretaget Smiðr blir en del av företagets…Läs mer