Aktuellt

Emma Fornander, ny Affärsledare i Göteborg

I mars har Susanne Andersson på Berotec i Göteborg fått förstärkning av den nya Affärsledaren Emma Fornander. Emma har själv varit konsult i 12 år, främst inom testsystemsutveckling och test-och projektledning. De senaste 7 åren var hon teknisk säljare på Vector Scandinavia, som är ett produktbolag i fordonsbranschen.

”Jag är Norrlänning och läste Tekniskt Fysik på Universitetet i Luleå men har bott de senaste 20 åren i Göteborg.” berättar Emma om sig. Nu bor hon med man, tre barn och hund i Mölnlycke utanför Göteborg. Fritiden tillbringar hon i fritidshuset i Sörmland eller till havs.

Nu när teamet i Göteborg fått två Affärsledare finns det möjligheter för fler drivna personer att bli Berotecare. ”Vi välkomnar alla duktiga konsulter men det som efterfrågas mycket just nu är inom embedded, hårdvarukonstruktion och test” säger Emma.

På frågan om varför Emma valt att bli en del av Berotec svarar hon ”För friheten och möjligheterna! Jag har räknat semesterdagar för sista gången… :)”.

Vill du komma i kontakt med Emma?
Hör av dig på emma.fornander@berotec.se eller 073-081 05 16

Konsultpodden Live, afterwork och panelsamtal i Västerås, 18e april

Välkommen till Konsultpodden är konsultbranschen största podd och den 18e april kommer poddgänget till B26 i Västerås för…Läs mer

Vi flyttar in på GoCo ”Health Innovation City” i Göteborg

Berotec i Göteborg växer inom Life Science-segmentet och Affärsledare Joanna Widestrand leder det arbetet. För henne och kollegorna…Läs mer