Aktuellt

Berotec växer i Linköping, rekryterar Oskar Fexner som Affärsledare

Oskar Fexner börjar som Affärsledare på konsultbolaget Berotec. Tillsammans med kollegornaMartin Linderson och Niklas Rengfors kommer han vidareutveckla Berotecs verksamhet i Linköping och stärka digitaliseringserbjudandet.

Den första februari börjar Oskar Fexner sin nya roll som Affärsledare på Berotec. Hans fokus kommer ligga på att stärka upp erbjudandet av erfarna teknikkonsulter med kompetens inom mjukvaruutveckling, systemintegration och projektledning mot kunderna i Linköpingsregionen. Oskar har en lång bakgrund från IT-branschen där hans expertis varit affärskritiska system och digitalisering. Närmast kommer Oskar från DXC Technology där han var Service Delivery Manager.

– Jag har varit verksam i IT-branschen under större delen av mitt yrkesliv. Under årens lopp har jag haft olika roller men en röd tråd har varit affärskritiska system som ofta är ryggraden i en organisations verksamhet och där jag haft förmånen att få bidra i den omställning som gjorts genom digitaliseringen. Med Berotecs upplägg och värderingar föll pusselbitarna för mitt nästa steg på plats, helt i linje med mina egna tankar och ambitioner dessutom vid rätt tidpunkt i livet. Nu ser jag fram emot att få fortsätta göra skillnad hos kunderna genom Berotecs affärsmodell. Detta tillsammans med ett kul gäng av erfarna, egenföretagande ingenjörer, berättar Oskar om sin nya roll.

– Med Oskar på plats som affärsledare i Linköping skapar vi förutsättningarna att ta nästa kliv i regionen. Berotecs fokus på erfarenhet och ingenjörsmannaskap är mer rätt än någonsin och Oskars profil kommer komplettera oss perfekt. Ett riktigt starkt team växer sig nu ännu starkare, säger Berotecs vd Christian Strömqvist om rekryteringen.

Vill du komma i kontakt med Oskar?
Han finns på fornamn.efternamn@berotec.se

The Berotec Way – livesändning om hur du bygger en hållbar ingenjörskarriär

Vi som jobbar och rör oss i ingenjörssfären är heta villebråd på en stekhet marknad. Det finns massor…Läs mer

Ann Lewerentz – erfarna ingenjörer stannar hos oss

Ann Lewerentz jobbar som Affärsledare på Berotec i Stockholm. Här berättar hon om hur hon bäst hjälper våra…Läs mer