Aktuellt

Berotec lanserar Greenhouse-erbjudande

Pressmeddelande 14 september 2022
För att bättre möta kundernas önskemål om Berotec som heltäckande leverantör inom ingenjörstjänster lanseras Berotec Greenhouse. Genom det nya Greenhouse-erbjudandet kommer Berotec kunna ta tillvara på den entreprenörskraft som präglar företagets kultur och samtidigt bredda erbjudandet mot kunderna. Det handlar om en plattform för entreprenörssatsningar inom Berotecs väletablerade varumärke.

Sedan Berotecs start år 2000 har varumärke, knowhow, strukturkaptial och kundavtal byggts starka. Genom Greenhouse-erbjudandet kan dessa nyttjas för att ge fler företag (plantor) möjligheten att snabbt växa sig större – ett attraktivt erbjudande till Sveriges entreprenörer.

Entreprenörerna ges en flygande start i sitt bolagsbygge samtidigt som Berotec säkerställer att leveransen är av samma höga kvalitet som alltid tidigare. Även företages värderingar präglar de nya koncepten.

”Tack vare vår tillväxt och höga omsättningsökning har vi nu möjlighet att bredda vårt erbjudande ytterligare – såväl mot våra kunder som mot framtidens entreprenörer. Vi går in i en ny fas med målet att nyttja vår starka position för att lansera nya erbjudanden på teknikkonsultmarknaden”, säger Håkan Mildh Svensson, grundare och styrelseordförande

”Ända sedan vi grundade Berotec har hjärtat funnits i att utveckla ’tillsammans’. Genom att ge entreprenörer chansen att växa i sitt företagsbyggande och som individer tar vi nu nästa steg i samma riktning. Att bygga fler bolag med samma grund och värderingar tillsammans känns helt rätt”, fortsätter Håkan.

Blank

Läs mer

Urban Wellholm, affärsledare med bakgrund som utvecklingschef

Urban Wellholm har en bakgrund som utvecklare, gruppchef och utvecklingschef inom produktutveckling. Han har även köpt in många konsulter…Läs mer