Aktuellt

ACTON rekryterar Sarah Palmberg

ACTON AB är ett av bolagen i Berotec® accelerate. De lägger nu ett framgångsrikt första år bakom sig och rekryterar samtidigt Sarah Palmberg som gruppchef med fokus på försäljning och ledarskap. Stort grattis från oss till Frida Hillgren med team!

Sarah kommer fokusera på Stockholmsområdet där hon ska bygga konsultteam och utveckla ACTONs kunder och samarbetspartners. Hon har bakgrund inom rekrytering och sälj och med sin affärsmässighet och sitt genuina driv att hjälpa sina medarbetare att växa är hon helt rätt person för ACTON.

”Det första jag möttes av hos ACTON var härliga människor, ett sunt affärstänk, genuinitet och värme. Jag är så glad att jag fått möjligheten att få följa med på denna spännande resa! Jag är otroligt peppad på hösten och framtiden tillsammans med alla konsulter och kunder – och framtida samarbetspartners hos ACTON! Let’s go!”, säger Sarah om sin nya roll!

I Berotec® accelerate tar vi hand om och utvecklar de talangfulla ingenjörer med ambitioner som ännu inte har så lång erfarenhet av konsultyrket. Läs mer här! 

Nxt station – ny konsultverksamhet under Berotec® accelerate

Pressmeddelande 13 september 2023 Nxt station etableras som andra bolag under konceptet Berotec® accelerate för att stödja och…Läs mer

ACTON rekryterar Sarah Palmberg

ACTON AB är ett av bolagen i Berotec® accelerate. De lägger nu ett framgångsrikt första år bakom sig…Läs mer