Aktuellt

Berotec växer i Göteborg, rekryterar Per Ekholm som Affärsledare

Pressmeddelande 8 september 2021

Per Ekholm tar en Affärsledarroll på konsultbolaget Berotec. Tillsammans med kollegan Emma Fornander kommer han vidareutveckla Berotecs verksamhet i Göteborg.

I september börjar Per Ekholm sin nya roll som Affärsledare på Berotec. Hans fokus kommer ligga på att stärka upp erbjudandet av erfarna teknikkonsulter med kompetens inom mekanik mot kunderna i Göteborgsregionen. Per kommer närmast från en roll som nordisk säljansvarig inom IoT & AR på PTC och har en lång erfarenhet inom både programvaru- och konsultbranschen med sig in i Berotec.

”Vi ser en oerhört stor efterfrågan på senior ingenjörskompetens i Göteborgsregionen och hos de kunder vi verkar nära. Därför känns det extra roligt att stärka upp Göteborgsteamet med Per som ny Affärsledare. Per kommer med sin gedigna bakgrund inom teknik, ledarskap och försäljning bli ett starkt komplement till vår verksamhet och i dialogen med såväl befintliga som nya kunder i regionen”, säger Christian Strömqvist, Operativ Ledare på Berotec.

”Efter många år inom programvarubranschen är jag nu tillbaka där jag började min yrkeskarriär och det ska bli jätteroligt att få stödja både företag och individer att utvecklas. Jag kan inte tänka mig något bättre än att koppla ihop rätt personer och kompetenser för att få fantastiska saker att hända. Berotecs unika affärsmodell och företagets värderingar var det som tilltalade mig och fick mig att börja på Berotec”, berättar Per om den nya rollen.

Vill du komma i kontakt med Per?
Skriv på fornamn.efternamn@berotec.se

Konsultpodden Live, afterwork och panelsamtal i Västerås, 18e april

Välkommen till Konsultpodden är konsultbranschen största podd och den 18e april kommer poddgänget till B26 i Västerås för…Läs mer

Vi flyttar in på GoCo ”Health Innovation City” i Göteborg

Berotec i Göteborg växer inom Life Science-segmentet och Affärsledare Joanna Widestrand leder det arbetet. För henne och kollegorna…Läs mer