Aktuellt

​Lena Joelsson och Jonas Ivarsson går in i Berotecs styrelse

Under Berotecs årsstämma i december valdes Lena Joelsson och Jonas Ivarsson in som nya ledamöter i Berotecs styrelse.

Lena Joelsson har lång erfarenhet från konsultbranschen och även från segment som Berotec hittills inte varit verksamma inom. Hon är partner på Gaia Leadership efter att i många år varit partner på EY och arbetat med fokus på offentlig sektor. Hon har även varit HR-chef och vice vd på Kulturhuset Stadsteatern.

Jonas Ivarsson har även han gedigen kunskap och bakgrund från såväl teknik- som konsultbranschen. Efter många år som konsult och chef på Mercuri Urval kör Jonas idag eget företag med fokus på styrelsearbete och coaching. Jonas specialistområden är ledarskap och företagsutveckling, områden han även kommer bidra inom i styrelsearbetet.

Även Berotecs operativa ledare Christian Strömqvist och Berotec-konsulten Erik Blomdahl ingår nu i styrelsen.
Valberedningens arbete har haft sin utgångspunkt i att den nya styrelsen ska spegla Berotecs fortsatta utveckling. Berotecs unika modell och position ska vidareutvecklas för att vara det mest attraktiva alternativet för den tekniska egenföretagaren, samtidigt som Berotecs konsulter fortsätter göra stor skillnad för kunderna.

”Det har även varit viktigt i vårt arbete att våra konsulter har en representant i styrelsen. Det känns rätt att Erik Blomdahl i alla framtida frågor kommer ha med sig konsultens perspektiv in i diskussionerna,” berättar Åke Holmberg, ordförande i Valberedningen.

Styrelsen består av:
Nyval, ordinarie ledamot 1 år, Jonas Ivarsson, Extern
Nyval, ordinarie ledamot 1 år, Lena Joelsson, Extern
Omval, ordinarie ledamot 1 år, Styrelseordförande Torbjörn Andersson
Omval, ordinarie ledamot 1 år, Håkan Mildh Svensson, Grundare Berotec
Omval, ordinarie ledamot 1 år, Urban Wellholm, Affärsledare Berotec
Nyval, adjungerad suppleant 1 år, Erik Blomdahl, Konsultrepresentant
Nyval, adjungerad suppleant 1 år, Christian Strömqvist, Operativ ledare

Konsultpodden Live, afterwork och panelsamtal i Västerås, 18e april

Välkommen till Konsultpodden är konsultbranschen största podd och den 18e april kommer poddgänget till B26 i Västerås för…Läs mer

Vi flyttar in på GoCo ”Health Innovation City” i Göteborg

Berotec i Göteborg växer inom Life Science-segmentet och Affärsledare Joanna Widestrand leder det arbetet. För henne och kollegorna…Läs mer