Aktuellt

Adam Germunder blir ny Affärsledare på Berotec i Uppsala

Pressmeddelande 16 oktober 2024

Berotec välkomnar Adam Germunder som ny Affärsledare med fokus på verksamheten i Uppsala med omnejd. Adam tar med sig en bred erfarenhet från produktionsutveckling, specifikt inom Life Science-sektorn in i Berotec.

Adam kommer närmast från en roll som produktionschef inom Life Science, där han ansvarade för uppstart och drift av produktion av en ny innovativ produkt. Med sin bakgrund från mindre företag och sin erfarenhet som egenföretagande konsult, har han en djup förståelse för både produktionsprocesser och de utmaningar som företag inom utveckling och kommersialisering av nya teknologier står inför.

Adam kommer komplettera Berotecs redan starka försäljningsteam i Uppsala, så att de tillsammans förstärker närvaron hos kunderna och ytterligare förbättrar leveranskapaciteten och sin roll som långsiktig kompetenspartner.

– Jag ser fram emot att hjälpa spännande, nya bolag från forsknings- och utvecklingsscenen att ta sina innovationer till marknaden. Uppsala har en stark position inom Life Science och jag vill bidra med min kompetens för att föra ut nya teknologier och sätta både Uppsala och Sverige på kartan, berättar Adam Germunder.

Adam ser också fram emot möjligheten att bygga långsiktiga relationer och vara en del av en större gemenskap.

– Som Affärsledare får jag chansen att träffa många nya människor och företag. Jag brinner för att bygga relationer och skapa samarbete. Jag hade redan startat eget företag men letade efter ett sammanhang där jag kan utvecklas tillsammans med andra, och Berotec är en perfekt plats för det, fortsätter Adam.

Med Adams breda kompetens och stora drivkraft ser Berotec fram emot att fortsätta utveckla sin verksamhet i Uppsala och skapa värde för nya och befintliga kunder.

– Uppsala är en viktig marknad för oss, särskilt med tanke på den starka tillväxten inom Life Science och den teknikutveckling som sker i regionen. Vi ser stora möjligheter att stötta företag i deras resa från forskning till kommersialisering med tekniknära kompetens. Adam kommer att spela en central roll i denna satsning. Hans driv och affärsmässighet gör honom till ett perfekt tillskott i vårt team, säger Christian Strömqvist, vd på Berotec.

Vill du komma i kontakt med Adam?
Han finns på förnamn.efternamn@berotec.se och här på LinkedIn

Adam Germunder blir ny Affärsledare på Berotec i Uppsala

Pressmeddelande 16 oktober 2024 Berotec välkomnar Adam Germunder som ny Affärsledare med fokus på verksamheten i Uppsala med…Läs mer

Vi samlar konsultbranschen i Göteborg, den 6e november

Välkommen till en eftermiddag och kväll där konsultbranschen i Göteborg samlas🥳 Förutom en exklusiv liveinspelning av Konsultpodden med…Läs mer