Aktuellt

Vi ökar omsättningen med drygt 30%

När Berotecs verksamhetsår nu avslutats (31-08-22) summeras ett år att vara mycket stolta över. Kunderna vill ha mer av Berotec – kvittot är en omsättningsökning på över 30% jämför med föregående verksamhetsår.

”Vi har under två år jobbat hårt för att etablera en organisation med ett starkt självstyre och agilt mindset, som snabbt kan agera på omvärldens föränderliga läge. Parallellt har vi genomfört en genomlysning av vår kundbas där fokus legat på att prioritera – vi ska välja våra kunder och våra kunder ska välja oss. Kunder som ser och uppskattar värdet av hög teknisk kompetens och gillar vårt nära och engagerade sätt att jobba”, berättar Christian Strömqvist, vd.

”Vi har också fokuserat vår verksamhet ytterligare och med ’The Engineering Consultants’ som riktlinje positionerat oss än starkare hos våra kunder. Med vår långa erfarenhet av att lösa de tuffaste tekniska utmaningarna kombinerat med en hovmästarblick för vad kunden verkligen behöver har vi ytterligare stärkt vår plats som leverantör”, fortsätter Christian.

”Tillväxten och de lyckade satsningarna ger oss nu möjlighet att bredda vårt erbjudande ytterligare, såväl mot våra kunder som mot framtidens entreprenörer. Vi går in i en ny fas med målet att nyttja vår position för att lansera nya erbjudanden på teknikkonsultmarknaden. Berotec kommer bli en heltäckande leverantör inom ingenjörstjänster”, avslutar Christian.

Konsultpodden Live, afterwork och panelsamtal i Västerås, 18e april

Välkommen till Konsultpodden är konsultbranschen största podd och den 18e april kommer poddgänget till B26 i Västerås för…Läs mer

Vi flyttar in på GoCo ”Health Innovation City” i Göteborg

Berotec i Göteborg växer inom Life Science-segmentet och Affärsledare Joanna Widestrand leder det arbetet. För henne och kollegorna…Läs mer