Aktuellt

Save the dates – Utveckla din affär med hjälp av IoT, seminarieserie

Vill du förstå hur du med hjälp av Internet of Things (IoT) kan skapa nya värden för dina kunder? Har du frågor kring hur uppkopplade prylar kan gynna dig och din verksamhet? Har du tänkt på hur den uppkopplade tekniken kan hjälpa dig skapa tjänster runt dina produkter? Varmt välkommen till vår seminarieserie, där vi vill hjälpa dig räta ut frågetecken kring IoT.

Vi hjälper just nu flera företag att bli en mer värdefull leverantör till sina kunder samtidigt som företagen skaffar sig bättre insikt om sin produkt och ser till att få en bättre affär.

Vi vill gärna dela med oss till dig hur vi och våra kompisar i branschen gör detta tillsammans.

Det första seminariet i serien kommer fokusera på några av de teknikområden som är återkommande i de flesta IoT-lösningar. Vi startar eftermiddagen med tre till fyra korta anföranden och därefter har vi gott om tid för att ställa egna frågor till talarna. Ja, och så förstås tid till mingel och en macka. Vi publicerar talarlistan efter sommaren. Men vi kan redan nu lova att det kommer bli en intressant eftermiddag med erfarna talare, för dig som vill veta mer om IoT eller är på gång att starta upp ditt IoT-projekt. Vid de följande tillfällena kommer vi ta upp andra intressanta aspekter av det stora ämnet IoT.

Seminarie 1

När: 5 september 2017, klockan 16:00 – 19:00
Var: Kopparlunden, Västerås
Anmälan: Du anmäler dig här
Övrigt: Information om lokal och talarlista kommer

Värdar för seminariet
Stefan Rönning, affärsledare IoT och Embedded, Berotec
Carl Fredrik Kastengren, affärsutvecklare och projektledare IoT, Berotec

Seminarieserie

Under hösten 2017 kommer vi bjuda in till en seminarieserie om Internet of Things. Övriga datum som du kan boka in redan nu är; 10e oktober och den 5e december. Alla seminarier hålls i Västerås och börjar klockan 16:00.

I samarbete med Västerås Science Park

Save the dates – Utveckla din affär med hjälp av IoT, seminarieserie

Vill du förstå hur du med hjälp av Internet of Things (IoT) kan skapa nya värden för dina…Läs mer

Nu etablerar vi oss i Nyköping

Den tidigare Berotec-konsulten Leif Ragnarsson blir nu affärsledare och regionsansvarig i Berotecs nya region med kontor i Nyköping.…Läs mer