Aktuellt

Rekryteringsmässa för dig som tidigare Ericssonanställd, 10 feb

Den 10 februari finns Berotec på plats i Kumla för att träffa dig, som slutat på Ericsson!

Vi vet att det finns otroligt stor kompetens hos de som tidigare varit Ericssonanställda och tycker att initiativet till denna rekryteringsmässa är helt rätt, säger Jan Erlandsson affärsledare på Berotec i Karlstad och Örebro.

Syftet med endagsmässan, som endast riktar sig till Ericssonanställda, är att para ihop företag med rekryteringsbehov under nästa år med anställda som ska hitta en väg framåt efter sin tid på Ericsson.

Valet av tidpunkt för mässan, 10 februari, föll sig ganska naturligt. Dels så kommer de allra flesta på Ericsson vid det laget ha klart för sig hur länge de får vara kvar på företaget. Dels så behöver de tid på sig att ta fram CV:n, för de flesta är det länge sedan sist. Av de som finns kvar på Ericsson i Kumla har de flesta arbetat där i mer än 20 år berättar arrangörerna.

Konsultpodden Live, afterwork och panelsamtal i Västerås, 18e april

Välkommen till Konsultpodden är konsultbranschen största podd och den 18e april kommer poddgänget till B26 i Västerås för…Läs mer

Vi flyttar in på GoCo ”Health Innovation City” i Göteborg

Berotec i Göteborg växer inom Life Science-segmentet och Affärsledare Joanna Widestrand leder det arbetet. För henne och kollegorna…Läs mer