Aktuellt

Konsultpodden LIVE! Titta eller lyssna på vår säsongsavslutning

Efter en säsong av Konsultpodden har vi dels bestämt oss för att fortsätta i höst, dels gjort en hejdundrande avslutningspodd! Ett LIVE-avsnitt spelades in på Stockholmskontoret inför sommaren. Många av de tidigare gästerna är tillbaka i detta avsnitt men du hör även några nya röster.

Stort tack till Pia Ganeva (Nikita), Jon Persson (Cygni), Åsa Söderbergh (Berotec), Anders Barnå (Unicus), Orry Novick Clatén (Konsult), Julia Thelin (Cinode), Jessika Strand (Septemberfilm), Johan Haeger (Cinode), Anett Hansen (konsult), Helena Torhage (Berotec) & självklart Mattias Loxi (Cinode) och Håkan Mildh Svensson (Berotec) för medverkan.

Spännande att höra flera olika perspektiv på branschen, ämnen för avsnittet är bl.a kompetensutveckling, hållbarhet, livslångt lärande och lågkonjunktur. Vi lär oss även att konsultyrket är som en vandring.

Se avsnittet här

Lyssna på alla avsnitt här

Har du tips på gäster inför hösten?
Skicka dem gärna till hej@konsultpodden.com

Gig-skola, lektion 2 den 24e april- Att starta ett giggliv?

Är du ingenjör, yrkesverksam eller snart färdigutbildad, och funderar på livet som giggare/egenföretagare? Kan det vara så att…Läs mer

I april börjar Fredrik Bertilsson som Affärsledare i Västerås

Affärsledarteamet i Västerås stärks upp av Fredrik Bertilsson, som börjar livet som egenföretagare på Berotec den 1a april.…Läs mer