Aktuellt

Karl Hedberg – ny Affärsledare i Stockholm

I veckan välkomnar vi Karl Hedberg till Berotec-familjen! Han förstärker Affärsledar-teamet i Stockholm. Karl kommer senast från Multisoft där han var Affärsområdeschef och ledde ett team på 15 konsulter inom mjukvaruutveckling.

Karl har gedigen erfarenhet av teknik och verksamhetsutveckling och har haft ett flertal chefs- och projektledarroller inom såväl teknik-, produkt- som verksamhetsutveckling. Basen finns i tillverknings- och processindustrin, men han har på senare tid även arbetet med verksamhetsnära IT-utveckling.

”Genom att vara en del av Berotec hoppas jag kunna kombinera det bästa av två världar, dels ingå i ett nätverk med seniora och ytterst kompetenta konsulter, dels få möjligheten att driva min egen verksamhet med både den frihet och det ansvar det innebär” berättar Karl om sitt nya gig.

Vill du komma i kontakt med Kalle?
Han nås på: Karl.hedberg@berotec.se & 072-702 05 10

Konsultpodden Live, afterwork och panelsamtal i Västerås, 18e april

Välkommen till Konsultpodden är konsultbranschen största podd och den 18e april kommer poddgänget till B26 i Västerås för…Läs mer

Vi flyttar in på GoCo ”Health Innovation City” i Göteborg

Berotec i Göteborg växer inom Life Science-segmentet och Affärsledare Joanna Widestrand leder det arbetet. För henne och kollegorna…Läs mer