Aktuellt

Joanna Widestrand blir affärsledare på Berotec i Göteborg

Pressmeddelande 27 september 2023

Berotecs Göteborgsverksamhet får nu förstärkning genom Joanna Widestrand. Joanna går in som affärsledare och kommer tillsammans med Emma Fornander utveckla och driva den lokala verksamheten. Hennes expertis inom Life Science är en betydande tillgång för teknikkonsultbolaget Berotec och dess kunder.

Joanna besitter bred kompetens inom kvalitetssystem och regulatoriska krav för medicinteknik. Hennes tidigare roller har omfattat områden som kvalitet, processer, ledarskap och IT, särskilt inom medicinteknikbranschen. Denna kompetens och erfarenhet kommer ligga till grund för Berotecs fortsatta satsningar inom området.

”Life science är en av Göteborgsregionen mest snabbväxande branscher och vi har stor möjlighet att använda vår långa kompetens för att hjälpa kunderna i sin utveckling. Att Joanna kommer in som ansvarig för vårt Life Science-ben lokalt ger oss helt nya förutsättningar, jättespännande!”, säger Christian Strömqvist, vd Berotec.

”I femton år har Berotec levererat ingenjörstjänster i världsklass här i Göteborg och jag går med ödmjukhet in för att förverkliga både min egen och andras entreprenörsdröm tillsammans med mina nya kollegor. Min ambition är att fortsätta utveckla både individer och organisationer och jag ser även fram emot att dela med mig av min expertis och bygga upp ett kompetent team med fokus på Life Science här i Göteborg”, berättar Joanna Widestrand om nya rollen.

Berotec AB:s årsredovisning 2022-2023

Årsredovisningen för räkenskapsåret 2022/2023 finns här (pdf)Läs mer

Ulrik Hintze blir vd i NXT Station

Pressmeddelande 3 oktober 2023 NXT Station är det andra teknikkonsultföretaget som etableras under konceptet Berotec® accelerate. Ulrik Hintze…Läs mer