Aktuellt

IoT-workshop, den avslutande delen i vår seminarieserie

Vår seminarieserie om Internet of Things kommer avslutas med en workshop på ämnet. Det här är ett område som påverkar alla – våra kunder, oss själva, industrin och samhället. Varför, vad, hur och med vilken konsekvens är frågor vi kommer att belysa. Ledare är Carl Fredrik Kastengren, IoT-evangelist och Urban Gjers, kompetensutvecklare på Berotec.

Under det första seminariet i serien tittade vi på några av de teknikområden som är återkommande i de flesta IoT-lösningar: inbyggda system, serverlösningar, appar och nätverk. Under tillfälle två fördjupade vi oss i datan, och hur kan vi få bättre insikt i vad som är av värde för våra kunder och oss själva.

Denna workshop syftar till att

  • Lära dig mer om varför produkter blir smartare och hur
  • Skapa förståelse hur teknikutvecklingen kan komma påverka just de produkter du utvecklar idag
  • Ge exempel på praktiska tillämpningar som gör skillnad
  • Påvisa vilka globala drivkrafter som är mest tydliga

Sammantaget: ett sätt att omsätta omvärldsbevakning till din egen värld.

Röster från tidigare deltagARe

”En grym idé jag utvecklar blev precis ännu grymmare”

”Massor av inspiration och idéer”

”Känns som att det inte finns några begränsningar”

Tredje och sista tillfället i vår seminarieserie

När: 5e december, klockan 16:00 – ca 20:00.
Var: Västerås Science Park, Varmvalsvägen 11 i Västerås.
Anmälan: Du anmäler dig här

 

Carl Fredrik Kastengren – expert på IoT from Berotec AB on Vimeo.

Vill du förstå hur du med hjälp av Internet of Things (IoT) kan skapa nya värden för dina kunder? Har du frågor kring hur uppkopplade prylar kan gynna dig och din verksamhet? Har du tänkt på hur den uppkopplade tekniken kan hjälpa dig skapa tjänster runt dina produkter? Varmt välkommen till vår seminarieserie, där vi vill hjälpa dig räta ut frågetecken kring IoT.

Vi hjälper just nu flera företag att bli en mer värdefull leverantör till sina kunder samtidigt som företagen skaffar sig bättre insikt om sin produkt och ser till att få en bättre affär. Vi vill gärna dela med oss av vår kunskap till dig, samtidigt får du veta hur vi och våra kompisar i branschen gör detta tillsammans.

Gigekonomin – ett seminarium om den nya arbetsmarknaden med Håkan Mildh Svensson

Välkommen till ett Lunch’N’Learn’ -seminarium där vi får besök av Håkan Mildh Svensson, som diskuterar och lär oss mer…Läs mer

Konsultpodden – äntligen en podd för oss i konsultbranschen

Över 200.000 personer i Sverige arbetar inom konsultbranschen. Med ”gigare” och frilansare är det ännu fler. Självklart ska…Läs mer