Aktuellt

Hur når man work-life balance? Håkan Mildh Svensson i Dagens Nyheter

”Dagens konsulter efterfrågar arbetsgivare med rätt värderingar och med ett högre syfte. Man vill jobba för något mer än en lön. Ett trendande begrepp är work-life balance, en livsstil där både jobb och fritid tar plats.” berättar Håkan Mildh Svensson i Dagens Nyheter, 17 mars 2017.

På frågan om hur man når work-life balance svarar han:
”Det viktigaste är att ta makten över sin egen tid. Som konsult kan du planera dina uppdrag utefter din kalender. Även kunderna vinner på detta, de får en dedikerad, effektiv och driven konsult som verkligen vill hjälpa till.”

Skapar inte egenföretagandet en otrygghet?
”Bra konsulter kommer alltid ha jobb. Vi går mer mot en gig-economy och då blir detta självklart. Jobba där du behövs, resten av tiden kan du ägna åt annat. Ekonomiskt har du också mycket att vinna på att ”inte dela med en chef”. Hos oss har du kollegor, utbildningar, nätverk, fester mm. Det skulle jag säga är tryggt.” avslutar Håkan.

Konsultpodden Live, afterwork och panelsamtal i Västerås, 18e april

Välkommen till Konsultpodden är konsultbranschen största podd och den 18e april kommer poddgänget till B26 i Västerås för…Läs mer

Vi flyttar in på GoCo ”Health Innovation City” i Göteborg

Berotec i Göteborg växer inom Life Science-segmentet och Affärsledare Joanna Widestrand leder det arbetet. För henne och kollegorna…Läs mer