Aktuellt

Grattis Berotec Karlstad, 10 år!

Den 1a juni firade vi att Berotec Karlstad nu funnits i 10 år. Vi arrangerade dels ett öppet firande i Inre hamn, som  lockade till sig folk från företag och organisationer i området, dels en galakväll. Dagens väder var strålande och alla var välkomna till vår Berotec-hörna, där skönt häng och tävlingar pågick hela dagen. Deltagarna bjöds även in till en föreläsning i höst. Vinnare i vår stora golftävling blev Albin Ronge och god två blev Berotecs egen Martin Ljungberg, stort grattis!

På kvällen samlade vi Berotecare, partners och personer som varit viktiga för vår resa och ställde till med en ordentlig galafest. Otroligt kul! Våra toastmasters Jörgen Flood och Magnus Jonsson guidade oss genom kvällen, där vi bjöds på bl.a. inslag av polsk dryckeskultur, prisutdelning och en Värmländsk trerättersmeny beståendes av bl.a. hackkôrv med gôja. Stort tack Jörgen och Magnus!

Jämlikhet och mångfald gör att de bästa idéerna vaskas fram

Vad vinner konsultföretag på att arbeta med jämlikhet? De senaste årens forskning visar att jämställdhet, jämlikhet och mångfald…Läs mer

Gigekonomin – ett seminarium om den nya arbetsmarknaden med Håkan Mildh Svensson

Välkommen på ett seminarium där vi får besök av Håkan Mildh Svensson, som diskuterar och lär oss mer…Läs mer