Aktuellt

Gigekonomin är här för att stanna, men vad innebär det? Seminarium på Lindholmen i Göteborg, 11 juni

Den nya arbetsmarknaden har fått namnet gigekonomi, istället för att vara anställd ”gigar” man, dvs jobbar som konsult i projekt och tillfälliga anställningar. Andelen gigare växer snabbt, både i Europa och USA.

Att ha en möjlighet att balansera arbetsliv och privatliv är en av de stora drivkrafterna för att lämna den traditionella anställningen. Fler vill äga sin tid och inte jobba jämt. Samtidigt är utvecklande uppdrag och spännande utmaningar viktigt för den typiske gigaren.

Hur rustar sig den traditionella arbetsgivaren för det nya sättet att jobba? Vilka yrken kan man gigga inom? Finns det en trygghet även om man inte är anställd? Håkan Mildh Svensson, grundare av Berotec berättar under vårt seminarium om fördelar med framtidens sätt att jobba men ger också tips på hur vi anpassar oss och hur du som gigare ser till att trygga din situation.

När: 11 juni, klockan 16:00-18:00
Var: Berotec, Bror Nilssons gata 16, Lindholmen Science Park i Göteborg
Hur: Håkan berättar men bjuder också in till diskussion
Övrigt: Efter seminariet stannar de som vill kvar på meetup, se nedan!
Anmälan, senast den 10 juni: Anmäl dig här! 

Håkan Mildh Svensson, visionär grundare av Berotec och expert på gigekonomin
Håkan startade Berotec med visionen att det finns ett sätt att balansera specialistkunskap inom teknik, it och ledarskap med fritid och familjeliv. Håkan fick rätt, att vara egenföretagande konsult på Berotec har visat sig vara ett mycket attraktivt sätt att jobba. Både dagens och framtidens drivna ingenjörer söker efter balans i livet och alternativa arbetssätt. Berotecs modell är vad Håkan kallar Gig-economy 2.0, att gigga tillsammans. Samtidigt upplever kunderna att Berotecs konsulter bidrar med djup kompetens och stora effektivitetsförbättringar i projekten.

MEETUP

Vi vill gärna lära känna fler drivna personer som är duktiga HW-, embedded- och applikationsutvecklare men även testare inom produktutveckling. Är du nyfiken på oss och vårt sätt att jobba? Kom förbi oss, så berättar vi kort om varför vi finns och hur vi lyckas fokusera på personlig utveckling och work-life balance.

Vi ses direkt efter seminariumet klockan 18:00 – ca 20:00, det är självklart ok att komma enbart på meetupen.

Anmäl dig här!

Gigekonomin är här för att stanna, men vad innebär det? Frukostseminarium på Radisson Blu i Uppsala, 14 juni

Den nya arbetsmarknaden har fått namnet gigekonomi, istället för att vara anställd "gigar" man, dvs jobbar som konsult…Läs mer

Vi fyller 10 år i Karlstad! Välkommen på firande i Inre hamn, den 1a juni

Den 1a juni firar vi våra 10 år i Karlstad med roliga aktiviteter nere i inre hamn. Alla…Läs mer