Aktuellt

Berotec Competence Summit 2017

Vilka dagar! Vår första Berotec Competence Summit gick av stapeln i Norrköping i helgen, 6-7 maj. Det har nätverkats och bytts kunskaper, fokus har legat på att dela den kompetens som finns inom Berotec. Det var FANTASTISKT att se Berotecare från olika delar av landet få mötas, bolla idéer och diskutera sina hjärteämnen.

En av höjdpunkterna var Sveriges största (förmodligen) Open Space-övning, där deltagarna helt och fullt kunde ”nörda in sig” på de områden man själv brinner för. Grupperna som bildades under övningen diskuterade ämnen som trender inom mekanik, varför man ska satsa på smarta uppkopplade produkter och prototyper inom inbyggda system. Att vi är experter inom teknik, it och ledarskap var tydligt!

En annan höjdpunkt var vårt alldeles egna Beroband som inledde festkvällen, vilken stämning, vilket dansgolv! Det var också läge att äntligen lansera den här sajten. Nästa gång hoppas vi ALLA kan vara med!

Berotec Competence Summit from Berotec AB on Vimeo.

Konsultpodden Live, afterwork och panelsamtal i Västerås, 18e april

Välkommen till Konsultpodden är konsultbranschen största podd och den 18e april kommer poddgänget till B26 i Västerås för…Läs mer

Vi flyttar in på GoCo ”Health Innovation City” i Göteborg

Berotec i Göteborg växer inom Life Science-segmentet och Affärsledare Joanna Widestrand leder det arbetet. För henne och kollegorna…Läs mer