Aktuellt

Augmented Reality-seminarium i Linköping

Har du hört talas om Pokémon Go som bygger på en Augmented Reality (AR) lösning? Berotec bjuder in dig till en kväll där vi reder ut begreppen kring den hypade tekniken och berättar hur den kommer påverka vårt arbetssätt, främst inom konstruktion av nya produkter.

Augmented Reality är en teknologi som ger helt nya möjligheter för effektivisering inom industrin. Företag har under många år haft AR som en del i sin strategi och ju mer tekniken utvecklas, ju fler användningsområden kommer man på. För dig som konstruktör behöver du tänka på nya sätt när du konstruerar framgent.

När: 20 mars, klockan 17:00 – ca 20:00
Var: Berotec Linköping, Platensgatan 9C
Övrigt: Vi bjuder på enklare mat och något att dricka
Anmälan: Du anmäler dig här

Detta seminarium syftar till att

  • Lära dig mer om tekniken Augmented Reality och dess möjligheter.
  • Ge dig bra exempel på hur Augmented Reality använts i industrin.
  • Ge dig en bild av hur man som produktutvecklare inom industrin behöver tänka när man jobbar med AR. Vad kan påverkas med tanke på allt från mekanik till mjukvara?

Varmt välkommen!
Niklas Rengfors, Affärsledare i Linköping
Martin Linderson, Affärsledare i Linköping

Konsultpodden Live, afterwork och panelsamtal i Västerås, 18e april

Välkommen till Konsultpodden är konsultbranschen största podd och den 18e april kommer poddgänget till B26 i Västerås för…Läs mer

Vi flyttar in på GoCo ”Health Innovation City” i Göteborg

Berotec i Göteborg växer inom Life Science-segmentet och Affärsledare Joanna Widestrand leder det arbetet. För henne och kollegorna…Läs mer