Aktuellt

Åsa Söderbergh, ny Operativ ledare på Berotec

Åsa Söderbergh tar över rollen som Operativ ledare efter Carin Gustafsson på Berotec. Hon kommer sedan tidigare från IT-branschen och politiken. Åsa har examen som civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg och har drivit eget företag inom ekonomi, försäljning och export sedan 2003. Carin finns kvar i verksamheten, både som coach och som adjungerad i styrelsen.

I en organisation som Berotec, utan hierarkier och klassisk vd, finns utrymme för ett coachande ledarskap. I rollen kommer Åsa leda och utveckla verksamheten tillsammans med Berotecs Stödfunktion. Hon kommer ha fokus på att förbättra de interna processerna, så att det är smidiga och stödjande. Åsa driver även ett arbete med att automatisera processer, samtidigt som hon satsar på ökad användarvänlighet för alla Berotecare.

”Det känns som att komma hem, samtidigt som att bli del av en framtidsmotor. Det som är spännande med att bli en del av Berotec är att man inte bara kliver på ett projekt, utan att det också blir ett första steg i en personlig utvecklingsresa,” säger Åsa om sin nya roll på Berotec.

Mer om Åsa kan läsa här (på LinkedIn)
Kontaktuppgifter finns här!

Johnny Tydal – nygammal Berotecare går in som Affärsledare i Stockholm

I Stockholm ökar vi på sälj- och konsultledarkraften med en ny Affärsledare. Johnny Tydal var tidigare Beroteckonsult och…Läs mer

Berotec flyttar in på Mjärdevi Science Park i Linköping

Science Park Mjärdevi i Linköping är en innovationshotspot som samlar högteknologiska och innovativa företag i alla faser. Självklart…Läs mer